DVS'33 Ermelo JO18-1 wacht een belangrijke week - DVS'33 Ermelo
  • DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

DVS'33 Ermelo JO18-1 wacht een belangrijke week

14 maart 2023 9:00


DVS’33 Ermelo JO18-1 reist zaterdag 18 maart af naar Apeldoorn. Het team van de DVS JO18-1 trainer/coach Robert-Jan van Wiggen, trainer Dennis Temmink en teammanager Jan Betten is op die middag te gast bij Robur et Velocitas JO18-1. Het betreft dan een duel tussen de huidige nummers vi zes en drie uit de ONDER 18 ZATERDAG - DIVISIE 6 F VOORJAARS competitie.

Duel op dinsdagavond!

Een paar dagen eerder en wel op dinsdagavond 14 maart 2023 staat er voor DVS JO18-1 ook een thuisduel tegen V.V. Heerenveen JO18-1 gepland (aanvang 20:00 uur). Kortom een druk programma voor DVS JO18-1. Op het moment van schrijven (maandagochtend 13 maart) prijkt V.V. Heerenveen op een vierde plaats. Zowel DVS JO18-1 als V.V. Heerenveen JO18-1 voetbalden 7 punten bijeen uit 4 wedstrijdbeurten. De gastheer van komende zaterdag en wel Robur et Velocitas bezit 6 punten uit 5 duels.

Niet allemaal evenveel duels

De situatie op de ranglijst geeft een ietwat vertekend beeld want bijvoorbeeld koploper Achilles Enschede JO18-1 JM speelde al een zestal wedstrijden oftewel 12 punten uit 6 speelbeurten. Kortom, het is voor zowel DVS JO18-1, V.V. Heerenveen JO18-1 maar ook voor Robur et Velocitas zaak om bij te blijven! Kortom, zie hier de uitdaging die er deze week ligt voor DVS JO18-1.

Een ervaren Jan Betten

Teammanager Jan Betten (foto) lijkt mij niet ondersteboven te raken van zo’n uitdaging. Jan loopt al zeer geruime tijd mee als teammanager van die jonge gasten. Jan kent zo onderhand al hun topics, luistert -of hij dat nou wil of niet- ook naar hun muziek en spreekt hun turbotaal zo onderhand. Jan is heel nuchter m.b.t. die competitieduels tegen de JO18-1 jeugd van V.V. Heerenveen en Robur et Velocitas oftewel: “Je stinkende best doen met elkaar en de gemaakte voetbalafspraken goed invullen!”.

1.png

Goed speelplan

Kortom, DVS JO18-1 krijgt deze een mooie gelegenheid om te klimmen op de ranglijst maar dat geldt natuurlijk ook voor V.V. Heerenveen en in iets mindere mate voor Robur et Velocitas. Robert-Jan van Wiggen, Dennis Temmink en Jan Betten zullen zich ongetwijfeld verdiepen in een perfect speelplan t.o.v. V.V. Heerenveen en Robur et Velocitas en hun selectie heeft onderhand ook de leeftijd om mee te denken in het geheel. Samen sta je immers sterk!

Welkom in Ermelo

Vanaf deze plek heten wij de staf en de spelersgroep van V.V. Heerenveen JO18-1 van harte welkom en dat welkom geldt uiteraard ook voor scheidsrechter Dhr.  J. Legebeke en de supporters van beide jeugdteams.

Data en aanvangstijden

Dinsdagavond 14 maart om 20:00 uur het duel tegen V.V. Heerenveen JO18-1 op veld zes en aanstaande zaterdag 18 maart het uitduel tegen Robur et Velocitas JO18-1 JM. Aanvang: 13:30 uur. Het duel in Apeldoorn zal gefloten worden door scheidsrechter Dhr. D. Driessen. U bent dinsdagavond van harte welkom aan de Ermelose Sportlaan en op zaterdagmiddag op Sportpark Kerschoten aan de Anklaarseweg 330 – 7316 MK in APELDOORN. Alle genoemde teams wensen wij een fijne voetbalwedstrijd toe!

Aad van Schaijk.