Jordi Roelofsen sluit aan bij staf A-selectie DVS’33 Ermelo - DVS'33 Ermelo
  • DVS-TV & DVS-Video

  • Top-en Hoofdsponsors
  • Eerstvolgende wedstrijd
  • Verenigingsponsors
  • Snelkoppelingen
  • Maatschappelijk Partner
  • #WijZijnDVS

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

Jordi Roelofsen sluit aan bij staf A-selectie DVS’33 Ermelo

27 maart 2023 20:30


De Technische Commissie laat weten dat Jordi Roelofsen komend seizoen aansluit bij de A-selectie van DVS’33 Ermelo. De 27-jarige inwoner van Harderwijk was tot vorig seizoen al werkzaam binnen DVS als trainer van JO-17 en JO-19 en is op dit moment assistent-trainer van de A-selectie bij VVOG.

Roelofsen is toegelaten tot de opleiding UEFA A (TC 1), en gaat voor die opleiding zijn assistent-trainerschap combineren met een stage bij de A-selectie van DVS.

IMG-20230326-WA0013.jpg

Reactie Jordi Roelofsen: “Ik ben blij met mijn terugkeer bij DVS volgend seizoen. In de drie seizoenen die ik in het recente verleden in Ermelo actief ben geweest heb ik hier met veel plezier gewerkt. Aankomend seizoen zal ik mijn rol als assistent-trainer combineren met mijn stage voor de opleiding UEFA A. Na de toelating voor deze opleiding heb ik mij georiënteerd op mogelijke clubs voor volgend seizoen. Daarbij heb ik mij ook gemeld bij DVS om de mogelijkheden tot een stage te verkennen. Na goed contact met Patrick Loenen kijk ik uit naar een mooie samenwerking volgend seizoen.”

Reactie Edmund Mijnheer:
“Jordi is erg bevlogen om als trainer het maximale uit zijn carrière te halen. Wij zijn dan ook blij dat hij volgend seizoen aansluit als assistent-trainer en zijn stage bij ons komt lopen. Wij wensen hem veel succes in het vervolg van dit seizoen met zijn huidige club VVOG en feliciteren hem uiteraard met zijn toelating tot de UEFA A-opleiding.”

Reactie Aart Goossensen: “Vorige week heeft het bestuur met Jordi gesproken en zijn we tot overeenstemming gekomen voor komend seizoen. Nadat hij in de opleiding van DVS getraind heeft is het mooi om te zien dat Jordi graag weer terug wil keren bij DVS. Dit past bij de opleidingsclub die DVS is als gecertificeerde regioclub van de KNVB.”

Technische Commissie DVS’33 Ermelo
Bestuur DVS’33 Ermelo