Sparta Nijkerk MB1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 1e klasse 4

29 november 2014 10:45

R. Besselsen

Vandaag was het de laatste wedstrijd voor de winterstop. we  moesten thuis tegen Sparta Nijkerk MB1 spelen. De wedstrijd begon om 10:45. Door een assist van Joy was het eerste doelpunt al snel gemaakt door Inge. We kwamen goed op dreef en er werd al daarna snel gescoord door Melissa uit een assist van Maaike. Verder op in de eerst helft, scoorde Joy uit een assist van Maaike. Uiteindelijk gingen we met 4-0 de rust in, door een doelpunt van Maud.

Ook in de tweede helft hadden we een overwicht. De score is uitgelopen tot 7 doelpunten. Doelpunten makers waren 2 maal Joy en Inge.

Verdedigend werd er ook sterk gespeeld zodat we achter de 0 konden houden.

Tijdens de wedstrijd zijn we in het koude zonnetje goed aangemoedigd door onze trouwe supporters.

Uiteindelijk zijn we tweede geworden in de competitie. Het volgende halve seizoen spelen we in de hoofdklasse.