18'
25'

F-pupillen, F2, Groep 22 2

24 augustus 2013 9:00

Om 08.30 uur stonden de meeste jongens al te trappelen van ongeduld. Wanneer gaan we eindelijk beginnen? Op veld 3 ontvangen we 'buurman' EFC, de eerste bekerwedstrijd. Na een snelle 1-0 achterstand maken we snel de gelijkmaker (Niels, 1-1) en daarna volgt de 2-1 van Daan. EFC komt terug maar vlak voor de rust krijgen we een penalty. Daan scoort, 3-2.

In de tweede helft scoren we 4-2 (Niels) maar EFC maakt het weer spannend door via een prachtige kopbal uit een corner 4-3 te scoren. Het hoogtepunt moet dan nog komen. Het schitterende afstandschot van Ewout, waarmee hij de EFC keeper verrast, betekent 5-3, de eindstand.

Allemaal hard gewerkt, goed over- en samengespeeld en kansen benut. De tegendoelpunten vielen iets te makkelijk maar daar gaan we de komende weken aan werken.