9 mei 2015 12:30

Oehl, M.P.

Man off the Match:
Sven Pul.

Vandaag een wedstrijd waarbij de belangen heel verschillend lagen. Wij konden bij puntverlies van Berkum en Sparta Nijkerk nog kampioen worden,

terwijl SDC Putten bij winst van Bennekom nog in grote degradatieproblemen kon komen. In het begin van de wedstrijd was SDC gelijk gevaarlijk. In de eerste 5 minuten werd tot tweemaal toe een grote kans door hen echter niet benut. Hierna nam DVS het heft in handen en kon in de 12e minuut door Isa op voorsprong komen. Hij rondde een voorzet van Michael koelbloedig af. Tot aan de rust gebeurde er verder niet veel bijzonders. In de rust werd duidelijk, dat er voor beide partijen niets meer te winnen of te verliezen was behalve het resultaat van deze wedstrijd. Berkum stond op dat moment al met 3 – 0 voor tegen Bennekom. SDC pakte in de 2e helft de wedstrijd veel beter aan. Met een goede instelling werd geprobeerd de winst te behalen, terwijl DVS dezelfde instelling niet kon opbrengen. SDC won deze wedstrijd dan ook terecht en kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie om hun plek in de Reserve Hoofdklasse veilig te stellen. Toch nog een lichtpuntje na deze beschamende wedstrijd: door een zeer sterke 2e seizoenshelft werd de 3e periode binnengehaald. Deze prijs geeft het recht om komend seizoen in de bekercompetitie voor standaardteams uit te komen.