eerste wedstrijd en overwinning in de hoofdklasse

75'

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, Hoofdklasse 01

7 maart 2015 11:45

Het is spannend hoe de meiden het gaan doen in de hoofdklasse.
De eerste wedstrijd tegen een team dat al 2 wedstrijden er op had zitten werd de testcase.

De westrijd ging op en neer, er werd goed druk gezet door dvs zodat de tegenstander niet to goed voetbal kon komen. Echter lukte dit bij de meiden van dvs ook niet goed om de combinaties teruit et laten komen. De rust werd ingegaan met een 0-0.

De spanning was er wel in de tweede helft, beide teams kregen kansen. Veel werd er wel gespeeld op de helft van de tegenstander. Uiteindelijk in de laatste 10 minuten wist Inge met een counter de 0-1 te scoren.

Welverdiend met 3 punten kon dvs terugkeren naar Ermelo.