F-pupillen zaterdag, F1, Hoofdklasse 2

21 maart 2015 9:00

Twoine Hartman

Verslag door Siem van Diest

Eerst stonden we 2-0 achter toen maakte Nills Halfwerk de 2-1. Daarna maakte Siem de 2-2 door een mooie voorzet van Tim en toen was het rust.

In de tweede helft  maakte Tim een werelddoelpunt, want hij ging van onze helft helemaal naar de Horst helft en daarna maakte hij een doelpunt, 3-2.

Walid was verdediger en deed het heel goed. Jaron nam net als vorige week  een mooie penalty. Niels Janse moest tegen zijn klasgenoten maar hij was op kamp en Ewout nam mooie uittrappen.
Abdi maakte een mooie panna en Daan had ook mooie acties! Als we zo door gaan dan kunnen we nog steeds tweede worden!

Siem dank je wel voor je verslag van deze spannende wedstrijd. Een mooie overwinning op karakter en bij vlagen met goed voetbal doordat we goed overspeelde. Klasse!

Volgende week gaan we op bezoek bij SDV Barneveld.