DVS'33 Ermelo JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, Hoofdklasse 2

28 maart 2015 10:00

Wie hebben gewonnen???? Wij hebben gewonnen!!!

Gelukkig konden de jongens dit na de wedstrijd uit volle borst zingen, maar voordat het zover was moest er eerst nog hard gewerkt worden.

Iets verlaat komen we aan in Barneveld. Gelukkig wordt er op ons speelveld nog een wedstrijd gespeeld en beginnen we 10 minuten later aan onze wedstrijd.

De bal rolt lekker op het kunstgras en al snel is de 1e kans voor ons. Daarna volgen er al snel meerdere kansen. Mooi samenspel van Abdi op Daan, van Tim op Daan een corner van Nills een voorzet van Siem en zo lijkt het erop dat een 1e doelpunt niet kan uitblijven. Niets is minder waar als er vanuit een counter wordt gescoord door de tegenpartij, de 1-0 is een feit!

Barneveld speelt rommelig en wij volgen dat beeld. We lijken wat van slag door het tegendoelpunt als er wederom een counter van Barneveld op Ewout afkomt. Gelukkig is Tim er snel bij en wordt de bal onderschept.

Wij zijn weer aan de bal en Abdi gooit zijn trucen doos open. Hij rammelt er een mooie “Zidane” uit en geeft de bal op Daan die de 1-1 scoort. Abdi en Daan blijven mooie combinaties maken en er wordt een mooie bal precies op maat gespeeld naar Siem, maar deze mist de aansluiting. We pikken gelukkig nog een corner mee. De corner van Siem is schitterend, een indraaier? Nee net niet, jammer! Nog 1x voor rust komt Barneveld met een aanval. Een schot op doel volgt, Ewout zit er goed bij, de bal stuitert terug in de voeten van een van de spelers van SDVB, een bal op de paal is het gevolg. Gelukkig wordt de bal daarna door Wahlid weggewerkt. Dat scheelde niet veel! We kunnen rusten met 1-1.

De tweede helft laten de jongens mooi voetbal zien en kunnen we  zeggen dat de 1- 4 winst dik verdiend is!  Het 2e, 3e en 4e doelpunt vallen pas laat in de 2e helft, dus het blijft nog lang spannend.

De jongens zijn al zo’n 15 minuten aan het pingelen, er worden mooie combinaties gemaakt voorin en de verdediging staat sterk, maar toch hebben we weinig geluk en blijven de doelpunten uit.

In de laatste 5 minuten is het dan eindelijk raak! Abdi scoort de 1-2!  he he eindelijk! We hoeven niet lang te wachten of ook de 1-3 is een feit door een mooie actie van Tim over links, via Siem in de voeten van Abdi, hoppa! De mooiste goal hebben de jongens echter voor het laatst bewaard……….. de bal gaat via Wahlid naar Abdi, naar Daan die ´m vervolgens snoeihard de kruising in trapt, wat een prachtgoal!!!!!

De scheidsrechter fluit en de 3 punten zijn in the pocket! Gefeliciteerd jongens met deze overwinning.