33'
35'

F-pupillen, F2, Groep 22 2

31 augustus 2013 10:00

Goed uitgerust en gemotiveerd begint DVS aan de 2e wedstrijd. De overwinning van vorige week geeft extra energie.

De wedstrijd is nog maar net begonnen of een voorzet van Daan komt voor de voeten van Abdi, die daar wel raad mee weet. Al in de 1e minuut is het 1-0. Hij tekent, na een lange solo, ook voor de 2-0. Een afstandsschot van Tumelo zorgt voor de 3-0. De wedstrijd speelt zich vooral op de helft van Putten af. Tijdens de eerste helft krijgt Melvin één bal te verwerken, wat hij prima doet. Duidelijk is dat Putten weinig kansen krijgt: de verdediging is solide, de aanvallers zijn scherp en de omschakeling gaat snel. Voor rust voltooit Abdi zijn hattrick: 4-0.

De 2e helft laat hetzelfde beeld zien: vooral eenrichtingsverkeer richting het doel van de tegenstander. Een schot van Tumelo in de korte hoek gaat maar net naast. DVS krijgt een vrije trap. Even is het de vraag: wie neemt hem? Dan schiet Daan: net naast. Even later scoort hij wel: 5-0. Even later krijgt Putten de eerste corner van de wedstrijd. DVS countert, een voorzet van Tumelo bereikt Axel, die met een geplaatst schot de keeper passeert: 6-0. Niet lang daarna opnieuw een mooie combinatie over links, afgerond door Abdi: 7-0. Het lijkt even of DVS het dan wel mooi vindt, maar even later is de spirit terug. Niels schiet fraai over de keeper heen: 8-0. Even later schiet Niels opnieuw op doel, maar de keeper redt. Abdi laat zich kennen als echte spits en is de keeper te snel af: 9-0. Op naar de tien, klinkt dan vanaf de zijlijn. Maar op dat moment weet Putten uit te breken en wordt Melvin voor het eerst gepasseerd: 9-1.  Daarna is DVS opnieuw heer en meester op het veld. Axel maakt zijn 2e: 10-1. Er volgen nog verschillende kansen: Ruben schiet net naast, een bal van Siem belandt op de paal. Abdi voltooit ook in de 2e helft een hattrick: 11-1. Hij tekent ook voor de laatste goal van de wedstrijd. Zo wint DVS uit eindelijk met 12-1. Een fraaie overwinning! Er werd goed samengewerkt, mooie combinaties en goed afgerond.

Ook met de penalty’s wint DVS: 5-1. Melvin houdt knap een aantal pogingen tegen. Voor DVS scoren Abdi, Axel, Siem, Daan en Melvin.