F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse 01

5 oktober 2013 9:00

E. Libaan

Eerste helft
Daar staan ze dan! Na de nederlaag tegen Hierden goed gemutst en zin om te winnen van de F4 van Zeewolde. Alles gebeurt onder leiding van twee bezielende coaches, Gerald en Gerwin. De heren hebben goed zicht op het spel.

Al in de 4e minuut scoort Daan de eerste treffer. In de 6e minuut krijgt DVS een vrije bal. Deze komt voor en Tumelo schiet hem er stevig in, 2-0. Dit doet Tumelo nogmaals in de 9e minuut vanuit een corner die mooi voorgezet wordt door Abdi, 3-0. Daarna is het wat twijfelachtig. Zat Abdi nu aan de bal of misschien Ewout wel of was het toch een eigen goal van de keeper. De stand is in de 13e minuut in ieder geval 4-0 voor DVS. Vanuit een mooie voorzet van Niels schiet Abdi net over. Dan komt Niels met een goal om de hoek kijken in de 20ste minuut vanuit een corner. De keeper van Zeewolde krijgt geen controle over de bal en de bal vliegt het goal in, 5-0.

Pauze
In de rust spreken de coaches Gerwin en Gerald de jongens toe. Hier wat aanpassingen, daar wat beter opletten maar zegt Gerwin: ’het maakt niet uit wie er scoort, als je maar scoort. Het doelsaldo moet omhoog en we zijn verantwoording schuldig aan Gert Jan!!’

Tweede helft
Zodra de bal iets over de middellijn gaat richting het doel van Melvin, werken Axel, Ruben en Ewout de bal geweldig weg. Melvin heeft gewoon niets te doen en denkt: ’had ik maar een stoel dan kan ik gaan zitten’.  Niels krijgt in de 22e minuut een voorzet van Abdi die regelmatig goed overspeelt. Wham Goal, 6-0!

Even later vanuit een corner tikt Daan de bal in met medewerking van de keeper van Zeewolde, 7-0 in de 25ste minuut. We zien in deze wedstrijd hoe belangrijk verdedigers zijn. Melvin loopt op de bal af bij een aanval van Zeewolde maar wordt gepasseerd. Gelukkig zijn Axel en Ruben die achter Melvin ervoor zorgen dat de bal niet het goal ingaat. Wat een goed samenspel.
Tumelo had al tweemaal gescoord en kan het gelukkig niet laten om zijn 3e van vandaag ook te scoren, 8-0. Na een mooi schot van Abdi, in de 32e minuut, staat een 9-0 einduitslag op het scorebord.

Bij de penalty’s scoren Axel, Niels, Ruben, Abdi, Ewout en Daan.

Complimenten voor Gerwin en Gerald voor hun leiding!