39'
Thom Nummerdor (afstandschot)

Mannen zaterdag, 9, 6e klasse 12

12 september 2015 15:00

Op zaterdag 12 september 2015 vertrok DVS33 Ermelo 11 rond 14.00 richting voorthuizen om op bezoek te gaan bij de Kieviten 2. Zoals al op de facebook Fans van DVS33 Ermelo 11 te lezen was is een wedstrijd tegen de Kieviten 2 voor DVS33 Ermelo 11 niet zomaar een wedstrijd.

Uit de twee recente ontmoetingen tussen DVS33 Ermelo 11 en de Kieviten 2(5-1)(0-3), kon men al de verwachting scheppen dat het ook deze keer een doelpuntrijke wedstrijd werd. Mede daarom had supporter Daan Beelen besloten om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn. "Het is natuurlijk altijd genieten om DVS33 Ermelo 11 te zien voetballen, maar een wedstrijd met veel doelpunten heeft toch wel mijn voorkeur" aldus Daan Beelen.
DVS33 Ermelo 11 begon (verrassend) scherp aan de wedstrijd. Er werden al snel een aantal kansen gecreeërd. 1 van die kansen leidde tot een hoekschop. Constantijn Wassink nam de corner. Deze kwam half hoog bij de eerste paal en daar kwam Joren Ebbing goed voor zijn man en knalde de bal in de korte hoek.(0-1)
Kort daarna was wederom DVS33 Ermelo 11 in de aanval. Na een goede pass van Constantijn Wassink op Daan Toes, bewees Daan Toes zijn waarde als spits van DVS33 Ermelo 11. Hij joeg de bal met een venijnig schot langs de keeper de hoek in.(0-2) De Kieviten kregen een aantal kansen na de 0-2, maar slaagde er niet in om de bal langs Sven Wildeman, de vaste sluitpost dit seizoen, te krijgen.
Na goed voetbal van DVS33 Ermelo 11 wist Yorick Bruyn de bal bij Daan Toes te krijgen en deze bracht de stand met een droge knal van ruim 30 meter op 0-3. DVS33 Ermelo 11 bleef domineren en ze roken bloed bij de tegenstander. Na mooi opbouwend spel van de verdediging kwam de bal via Joram Veersma bij Thom Nummerdor terecht. Thom tikte de bal met zijn linkervoet schotklaar voor zijn gouden rechtervoet en krulde de bal ontzettend fraai om de doelman van de Kieviten 2 heen de verre hoek in.(0-4)

Rust

Na de rust was er weinig meer over van het goede voetbal aan de kant van DVS33 Ermelo 11. Het leek wel alsof de tegenstander iets in de thee had gegooid. Duels werden te makkelijk verloren en passes kwamen niet meer aan. Echter heeft DVS33 Ermelo 11 enorm hard geknokt en ondanks de 2 tegengoals in de 2e helft.(2-4) de eerste overwinning van het seizoen binnen gehaald.

Gefeliciteerd mannen en de volgende keer proberen na de rust het sterke spel vast te houden. Voor de meegereiste supporters namens DVS33 Ermelo 11 hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en graag tot zaterdag!

Zaterdag 19 september 14:30 Dvs33 Ermelo 11- csv Apeldoorn 12