Stroe D1

D-pupillen zaterdag, D2, 2e klasse 04

26 september 2015 9:00

D v. Leeuwen

Zaterdagmorgen 26-09 het is iets voor negenen en de handjes worden geschud door Stroe en DVS. De wedstrijd kan beginnen. Luka geeft de scheidsrechter een hand en neemt de aftrap.

DVS is gelijk fel op de bal en het spel speelt de eerste vijf minuten aan de kant van het doel van Stroe.Door goed samenspel heeft Tom de bal en probeert te schieten, maar net iets te zacht.

Ineens heeft Christiaan de bal, hij probeert van een behoorlijke afstand te schieten en hij zit ook nog!!! Super 1-0 voor ons, de eerste van een reeks doelpunten!!!!  Door goed samenspel van Christiaan ,Owen ,en Remco Krijgt Ilyias de bal en probeert te scoren maar mist.Ze zijn goed bezig allemaal!!

Maar dan is er de 2-0, een beetje zuur voor de tegenstanders, eigen doelpunt. Een paar minuten later is er de 3-0 door Tom, helemaal leuk voor hem want zijn opa is vandaag ook aan het kijken.

Na 16 minuten gespeeld te hebben komt het spel ineens dichtbij het doel van DVS, en voordat de jongens het door hadden was het ineens 3-1. De jongens waren even van slag maar herstelde zich snel. Een paar minuten later scoorde Ilyas koelbloedig de 4-1. De keeper van Stroe heeft het er maar druk mee.

Door mooi samenspel van Martijn en een een mooi schot van Remco krijgt Luca de bal en probeert te schieten maar mist. Maar dan speelt Luca naar Tom en die schiet en scoort! 5-1 Even later probeert Owen ook een schot op het doel maar is net te hoog,jammer.

Het is rust,even allemaal wat water drinken en er wordt gelijk gewisseld..

De jongens gaan weer lekker fel op de bal, en na twee minuten is het dan ook weer raak: nu aan Christiaan de eer 6-1. De 7-1 ontstaat uit samenspel van Dilan Tom en Luca. Lars heeft geluk dat het zonnetje schijnt, anders zou die het nog koud krijgen.

De 8-1 mag Jamal op zijn naam zetten.De 9-1 komt er vlak achteraan,het is niet bij te houden. Luca maakt de 10-1 en Emiran de laatste voor vandaag,11-1. Ook Niek, Bas en Stan waren goed bezig, je doet het tenslotte met elkaar!!!

Scheidsrechter van Leeuwen fluit af,het was een grappige wedstrijd zo maar het is leuker als je aan elkaar gewaagd bent.