E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 04

10 oktober 2015 8:30

Zaterdag 10 oktober mocht de E2 weer voetballen uit bij Sparta Nijkerk.
De wedstrijd stond gepland om 8:30 !!! 7:20 verzamelen bij Dvs’33.

Aan gekomen in Nijkerk konden de jongens en meid zich omkleden en klaarmaken voor de warming up.Na de warming up zou de wedstrijd moeten beginnen om 8:30 althans dat stond in de planning haha, het was alleen wachten op de scheids, en ja daar was die om 8:45 gelukkig, we konden voetballen.

De aftrap en na 2 minuten was het al raak Niels van Essen maakte de 0-1 voor Dvs, de mee gereisden supporters juichten met volle borst yeah. Na de aftrap van Nijkerk ging het spel weer verder, Dvs E2 was het betere team.Het was Janse die in de 11minuut scoorde 0-2 .

Nijkerk voelde de bui al hangen, we voetbalde alleen op hun helft wat leuk voor ons was, en voor Nijkerk erg frustrerend om zo te spelen. In de 15minuut krijgen we een corner van af rechts, en ja de kleinste van ons team die kopt keihard in het net, Abdi geweldig mooi doelpunt 0-3 is een feit. De E2 werd voetballend beter en beter, dus dat belooft nog wat.
Onder tussen ging de wedstrijd verder de 21 minuut was het weer raak Abdi maakte ook de 0-4.

Rust, dus even wat peptalk van Frank (trainer) en van onze Sander (leider).

De tweede helft gaat beginnen.
Zoals verwacht bleven wij de betere partij, dat werd beloond met de 0-5,Tumelo is de naam. De 0-6 0-7 0-8 volgde snel het kon ook niet anders. Als team hebben jullie goed gevoetbald hou deze lijn vast, en op naar het kampioen schap!!!