0 - 2

DVS'33 Ermelo MO17-1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse 2

12 oktober 2013 10:30

Zaterdag 12 oktober hadden we een wedstrijd tegen VVOG.  Om half 10 vertrokken we richting Harderwijk. Een uur later begon de eerste helft op het hoofdveld van VVOG. We begonnen niet erg goed maar toch scoorden we. Via de tegenstander schoot Joy de bal in het doel: 0-1.

Wat later scoorde Yavanna de 0-2.

In de rust kregen we een peptalk van Harry, die zei dat het leek of we geen beleving hadden en we slordig speelden.

In de tweede helft probeerden we dit wel te laten zien. Verder is er niet veel gebeurd.

Het is dus uiteindelijk 0-2 geworden. Het was een matige wedstrijd maar we hebben wel weer 3 punten te pakken en de 0 gehouden!