12 november 2015 18:30

Leiders

Deze donderdag, 12 november, stond de derby tegen FC Horst E3 op het programma.
Ewout uit de E3 stond in het doel i.p.v. Damian, omdat Damian nog herstellende was van zijn enkelblessure.

Deze inhaalwedstrijd werd afgetrapt door DVS en had een sterk begin. Al binnen vijf minuten scoorde Axel de 1-0, deze kwam door Ewout terecht bij Niels Janse die een mooie assist gaf. Vlak hierna kreeg DVS een hoekschop, deze leidde helaas niet tot een tweede doelpunt.

Tijdens de wedstrijd coachten de teamleden elkaar goed en er werd goed gevochten in de duels. Ondanks het sterke verdedigen van Ruben scoorde FC Horst de gelijkmaker.

Hierna volgde een iets mindere periode, maar tot de rust bleef het gelijkspel.

In de rust gaven de trainers, Kevin en Frank, een goede peptalk waardoor ze er weer goed tegenaan gingen en weer op scherp werden gezet.

De tweede helft werd door FC Horst afgetrapt. In de eerste fase van de tweede helft waren er enkele mooie kansen van Niels Janse en Thijn. Kort hierna geeft Thijn een mooie pass op Tumelo en schiet helaas op de lat, maar deze werd toch mooi afgemaakt door Abdi (2-1).

Naast dat Mandy op het middenveld goed heeft gepresteerd staat ze ook te verdedigen als een sterke dame. Ook Niels van Essen was verdedigend sterk en heeft mooie passes en een assist gegeven.

Thijn gaf een pass op Niels die vervolgens langs een verdediger ging met een mooie panna. De verdediging kon dit niet hebben en tackelde hem, waaruit een vrije trap voortkwam. Hij nam een prachtige vrije trap en scoorde de 3-1!

Tien minuten voor het einde van deze mooie wedstrijd kwam door een omhaal van Niels Janse de bal met een knal op de lat. Via de lat kwam hij terecht bij Tumelo die met een mooie trap de 4-1 scoorde.

Vlak voor tijd werd de 5-1 gescoord door Abdi in de korte hoek na een mooie pass van Mandy.

Samenvattend was dit een prachtige wedstrijd waarin mooie goals zijn gemaakt en goed gespeeld! Ewout bedankt voor het invallen ,je hebt het super goed gedaan!

We gaan ervoor om deze manier van spelen en strijden door te zetten in de komende wedstrijden. Zet hem op!