E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 04

7 november 2015 9:00

Zaterdag 7 november stond de topper tegen SDVB E2 op t programma......
De druk was helaas iets minder groot, omdat we vorige week zelf verloren hadden van Stroe!
Maar we hadden wat goed te maken, dus vol vertrouwen gingen we er tegen aan. Ewout kwam ons vandaag helpen, omdat damian onze keeper geblesserd is!

Zonder trainer Kevin en Tumelo, beiden ziek en 1auto ietwat verlaat reden we naar sdvb!
We hadden al gauw door dat deze ploeg een goed team was, ze speelden degelijk en constant!
Toch konden we goed mee komen in de eerste 10minuten, sdvb was beter maar omdat we allemaal hard werkten lukte t ons om te blijven voetballen.

Toch kwam sdvb op voorsprong, mandy dr tegenstander liep slim weg en scoorde de 1-0, jammer!
Maar iedereen bleef hard werken en we gingen op zoek naar de 1-1 en die kwam er, Thijn kreeg de bal op links, gaf een diepte pass op Niels, Niels zette keurig voor waardoor Janse met een prachtig hakje inschoot!!
Maar sdvb staat niet voor niets bovenaan, ze konden elkaar goed vinden en dat leverde voor de rust helaas de 2-1 op.......
In de rust werden de mannen en dame op scherp gezet door Frank en Johan...
De 2de helft werd er weer hard gewerkt, Axel, Janse en Abdi probeerden er door te komen maar de verdediging van sdvb stond uitstekend! Ewout deed t super, had een paar prachtige reddingen en stuurde zijn verdediging goed aan! Bedankt Ewout!!!!!
We gingen op zoek naar de 2-2 maar helaas viel de 3-1 voor sdvb.....
Maar toen, we kregen kansen maar t zat niet mee, een schot van Niels met zijn Chocolade been en een penalty voor Janse, en ook Abdi zat er dichtbij!
Jammer dat we net geen geluk hadden in de afronding want met een 3-3 stand had t misschien maar zo anders kunnen lopen...
De laatste 10 minuten merkte je dat onze jongens en dame er door zaten, keihard gewerkt!
En als dan de 4-1 valt dan is de welbekende koek op!!
Uiteindelijk valt dan ook nog de 5-1, maar dat maakt dan eigenlijk niet meer uit!
Denk dat iedereen t er mee eens is dat sdvb terecht gewonnen heeft en dus aanspraak heeft op t Kampioenschap in deze 2de klasse!
Dus rest t de E2 van DVS'33 om de laatste wedstrijden alles te geven en te gaan voor plek 2, wat overigens ook een prima resultaat is!!!
En dat begint donderdag met de inhaal tegen Fc Horst E3......

Allemaal hard gewerkt vandaag, maar t zat er niet in!