Zwart Wit '63 D2

D-pupillen zaterdag, D2, 2e klasse 04

7 november 2015 9:00

Koos v. Norden

Vooraf was de vraag of we de goede lijn van de afgelopen weken konden voortzetten. Dit was vandaag zeker het geval. Vanaf het begin was er volop inzet en strijd vanaf onze kant. De duels werden goed ingezet en er werd mooi gecombineerd. Onze jongens hadden de meeste kansen.

In de eerste minuut had het al bijna 1-0 kunnen staan toen Jamal vrij voor de keeper stond. Miraculeus ging de bal via de binnenkant paal toch niet niet in het doel. Zwart/wit kreeg 2 kansen, maar deze gingen er gelukkig niet in. De eerste helft verdiende een voorsprong van onze kant maar kreeg deze niet. Vlak voor onze supportersschaar ging Stan hard het duel aan met zijn tegenstander waardoor hij zich blesseerde. Wat een klap gaf dit! Gelukkig niets gebroken.

Na de rust kwam Zwart/Wit beter in het spel en werd het een boeiend duel. Lars en de verdediging stonden vandaag als een huis en de aanvallen werden keurig afgeslagen. Een mooi schot van Zwart/wit schampte de lat en ging er net niet in. DVS D2 hield het hoofd erbij en met mooi combinatiespel werd de helft van de tegenstander steeds weer gevonden. Dit resulteerde in 2 doelpunten die door Luca werden gescoord. Mooi om te zien hoe de spelers als team zijn gegroeid. We doen helemaal mee in deze competitie!