D-pupillen zaterdag, D2, 2e klasse 04

14 november 2015 8:30

Vanmorgen in alle vroegte vertrokken richting Harderwijk voor een treffen met VVOG....de koploper hoorde ik al zachtjes achterin de auto waar een aantal teamspelertjes alvast vooruit keken. Na eens diep adem te hebben gehaald kwamen de eerste strijdkreten zoals: alles wat groen is,moet je maaien! De toon is gezet,we gaan voor die 3 punten richting Ermelo!!

Na de wekelijkse peptalk van Lars en de psychologische oorlogsvoering door nog effe terug te keren naar de kleedkamer waren de mannen er klaar voor, we gaan beginnen op deze koude zaterdagmorgen en meteen valt op,veel balbezit voor DVS!

Maar dan komt VVOG oprukken, maar zeer beheerst speelt Remco terug naar Lars, en het gevaar is weer geweken. Na een kleine blessure speelt VVOG de bal sportief weer terug naar DVS en kan de aanval beginnen, via Ilyas komt de bal terecht bij Luca deze geeft een prachtige voorzet maar raakt de bal niet vol en de aanval gaat helaas voorbij.

De volgende aanval is voor Ilyas,maar de keeper van VVOG pakt de bal,maar de toon is gezet en de meegereisde aanhang heeft in de gaten dat het een mooie zaterdag gaat worden! En jawel, de mooie aanvallen volgen elkaar snel op en een enorme kans voor Jamal, voor een geheel leeg doel, maar hij wou het te mooi doen en helaas mist hij....

VVOG komt ineens na 10 minuten te hebben gespeeld steeds verder oprukken en na een mooie redding van Lars komen ze nog een keer en jawel...na 14 minuten te hebben gespeeld komt VVOG met 1-0 voor te staan...Maar onze jongens staan zo lekker te voetballen en houden het positieve gevoel goed vast en gaan meteen weer in de aanval, en zie daar...we zijn nog geen minuut onderweg en er word goed gespeeld en dan,zomaar ineens na wat gerommel achterin valt de bal in de goal...het is 1-1

We hebben de smaakt te pakken en na de aftrap gaan we er weer vol tegenaan en zie hier...na een prachtige actie van Tom is daar de enorme kans en GOALLLL het is 1-2. Het is een prachtige eerste helft en we gaan met voorsprong de rust in, hoe lekker is dat!!

De peptalk tijdens rust zet de mannen op scherp en we gaan beginnen aan de 2e helft.

We beginnen gelijk goed met een paar mooie kansen van Chris en Bas, maar helaas...de bal gaat er ff niet in. Er zullen nog wat kansen volgen van beide kanten,maar het lukt niet, de ballen gaan er niet in. Na wat valpartijen en duw en trekwerk op een glad veld gaan we ons langzaam opmaken voor een overwinning!

Het fluitsignaal klinkt, we hebben gewonnen en de 3 punten gaan mee naar Ermelo en we nemen de koppositie over van VVOG !!!