VVOG E2

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 02

19 oktober 2013 9:00

D. Beliën B2

Vanmorgen moesten we om 8.20 uur verzamelen in de kantine, om daarna aan te treden tegen VVOG E2, dit zonder Bas die mocht weer uitgenodigd was om een wedstrijd mee te  spelen bij de E1. Owen Muller uit de E3 kwam ons versterken op zijn verjaardag nota bene. Gefeliciteerd nog met je verjaardag!!

Eerste helft
Kevin heeft zijn mannen in positie gezet en we beginnen aan de wedstrijd. We beginnen fanatiek en al vrij snel krijgt Dilan een kans om te schieten, recht op de keeper af!! De keeper van VVOG schiet de bal uit en deze komt op het middenveld terecht waar Ilyas en Daniel goed op de man zitten en eruit kunnen komen. Daniel geeft de bal een beste trap en schiet de 1-0 tussen de palen Top gedaan. VVog komt er ook goed uit maar Niek en onze gastspeler Owen verdedigen goed mee. Owen zit fel op zijn  man en laat zich niet zomaar aan de kant zetten. hij sleept er een ingooi uit voor DVS. Dan speelt Owen de bal langs de lijn naar Daniel en die vind zijn weg naar de keeper en de bal beland ook bij de keeper. Deze trapt de bal uit en word het even spannend voor de goal van Yannick. Uiteindelijk worde de bal via een DVS speler over de lijn getikt en is het een hoekschop voor VVOG. Yannick zet zijn  mannen neer en heeft een goede redding.

VVOG weet bij tijd en wijle niet alleen de bal te raken maar ook de spelers, hier word voor gefloten en krijgen wij een vrije trap en deze word genomen door Ilyas,
Ilyas neemt de vrije schop en speelt hem mooi door aan Daniel en YESSSS doelpunt de 2-0.... Dat ziet er veel belovend uit.

VVOG laat het er niet bij zitten en gaat ook op een doelpunt af en weet na wat overtikken een schot op Yannick af te vuren en ook raak...2-1. Dilan en Remco verdedigen achterin super goed mee en maken het de VVOG spelers lastig, en zorgen er zo voor dat de bal weer snel in bezit is van DVS helaas werden de kansen niet verzilverd. Nadat VVOG de bal heeft en eruit probeerde te komen stuitte deze weer op Niek en Owen die de bal mee neemt en een heel eind komt , hij tikt zijn man uit en gaat opde keeper af en schiet........alleen staat er weer een keeper in de weg.

Het is een wedstrijd met veel overtredingen en dat is jammer. En zo nu en dan word er een overtreding terug gemaakt op de jongens van VVOG. Ryan krijgt voor de rust nog een kans en deze schiiet nog net voor rust raak. 3-1

Tweede helft.
Kevin spreekt zijn mannen toe in de rust, en staan ze klaar voor de tweede helft. Wat er gebeurde na de aftrap geen idee, volgens mij waren de jongens van de E2 even ingedut want VVOG stormt op de goal af en schieten de 3-2 binnen.

Yannick staat de tweede helft goed te keepen en heeft veel reddingen. Er zijn een aantal hoekschoppen te nemen door VVOG en deze gaan naast of over...Gelukkig voor ons. Want ze zijn in het eerste gedeelte van de tweede helft wel de ''betere"  Nu en dan hebben ze wel overtredingen nodig.

Op het middenveld weten Dilan en Milan de bal naar voren te krijgen en zien we weer goed overspel en komt de bal gevaarlijk voor de goal van VVOG maar de bal wil er niet in.  Dan is er over en weer veel actie en word het druk voor Yannick er staan veel speler van VVOG voor zijn doel en laat Ilyas ons nog schrikken door bijna in eigen doel te koppen...maar pffff hij gaat naast. Hoekschop VVOG komt in de handen van Yannick terecht.

Na een goede uittrap komt de bal bij Milan terecht en die speelt naar Remco die hem vervolgens weer goed voorgeeft aan Milan en die schiet recht op de lat en in de rebound gaat hij naast..

VVOG schakelt snel om en breken uit en Yannick staat oog in oog met 3 aanvallers van VVOG en kan de bal niet houden 3-3. In de laaste 5 min houd Yannick zijn doel goed schoon door goed uit te komen en voor de bal te vechten en nog een paar goede reddingen te laten zien. Dan is er nog een kans voor DVS en die beland ook niet tussen de palen..Maar we hebben punten binnen gehaald met een gelijkspel waar winst ook niet onmogelijk was geweest. Mannen  of the Match waren Remco en Dilan, maar nog belangrijker is dat jullie het met zijn ALLEN gedaan hebben en dat is nog het meest belangrijke van alles. Ga zo door met ELKAAR!!

Owen bedankt voor het invallen!! Volgende week mogen we revanche gaan nemen in sportieve zin bij VVOG en nemen we  de punten mee naar Ermelo.