De scheids fluit af, de eerste helft is begonnen.

DSV '61 MB1

Meisjes B-junioren, MB1, Groep 2 05

19 oktober 2013 10:30

B. Allioul

De wedstrijd is nog maar net begonnen, maar DSV geeft gelijk druk en krijgt daardoor enkele kansen gelukkig heeft dvs een goede verdediging die de meeste ballen onderscheppen.  Het ging gelijk op maar toch lukte het DVS om ook naar hun helft te komen, en daardoor kreeg DVS ook een paar kansen die Yavanna en Joy hadden maar helaas ze gingen mis of de keeper van DSV’66 kwam uit haar goal.

Er werd ook nog een overtreding gemaakt door dsv’66 dus dvs kreeg een vrije trap, Carlijn nam de vrije trap en schoot hem recht in het goal! 1-0 voor DVS.  DVS had een corner en Emma schoot de bal in het goal, 2-0 voor.  DSV'66 maakte een overtreding in het 16 meter gebied daardoor kreeg DVS een penalty, Carlijn nam hem en schoot hem erin. DVS is goed bezig want dit was alweer het 3e doelpunt! 3-0 voor DVS. DSV’66 kreeg een vrijetrap omdat DVS een handsbal maakte, maar helaas ze hebben gescoort 3-1. DVS is goed bezig in de eerste helft staan ze al voor.

Na even het over de wedstrijd te hebben gehad, moet iedereen weer het veld op ,de 2de helft begint weer.  Dvs geeft druk en gaat goed op de ba,l daardoor kregen wij een paar mooie kansen die we miste, maar door een mooie bal die Kaylee naar Joy schoot kon Joy hem erin schieten yeahh 4-1 voor. DVS heeft goed balbezit en kan daardoor goed over spelen hierdoor krijgt dvs veel mooie kansen, hierdoor kan Yavanna mooi de bal voorgeven aan Kaylee, Kaylee schoot op het goal en hij zat jipiee al 5-1 voor, maar we kregen nog een mooie kans van Yavanna. Yavanna ging met de bal naar het goal de keeper kwam uit maar Yavanna ging er langs en ja hoor een welverdiende doelpunt! en dan staat het 6-1 voor DVS.

Het was een leuke wedstrijd om te zien en om aan te moedigen.

verslag van: Amber de Groot.