DVS'33 E1 speelt teleurstellend 1-2 tegen Groen Wit '62

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 03

26 maart 2016 10:00

Marco Ringelberg

Het was een mooie dag om te voetballen het was vooral warm!
DVS moest tegen Groen-Wit. We wisten van tevoren dat het een lastige wedstrijd zou worden.
Toen begon de wedstrijd, de scheidsrechter was Marco Ringelberg. De eerste helft ging moeilijk DVS kreeg goeie kansen maar groen-wit ook. We kregen ook nog een vrije trap het was buiten het keepers gebied Merlijn nam hem maar hij schoot aan de linkerkant de bal er overheen.

In de eerste helft stond de teller nog op 0-0. Maar in de tweede helft ging het wel beter Jansen maakte meer acties op rechts en Cas ook. Toen kreeg Groen-Wit nog een keer een goeie kans en toen pof 1-0. even daarna kreeg Groen-Wit nog een kans en ze schoten hem erin. DVS kreeg nog kansen Groen-wit kreeg nog kansen maar in de laatste minuut van de tweede helft kreeg Thijs de bal in het midden hij passeerde nog een paar man en bedacht zich geen moment en knalde hem vol in de kruising 2-1. Een paar seconden later floot Marco de wedstrijd af de penalty's konden niet genomen worden want er moest een andere wedstrijd gespeeld worden. De spelers van DVS gingen bedroefd van het veld af en gingen naar de kleedkamer.