Prachtige overwinning eerste competitiewedstrijd

DVS'33 Ermelo JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 03

20 februari 2016 9:00

Hallo allemaal,

Zaterdag 20 februari speelden wij onze 1e competitiewedstrijd tegen SDC Putten E1. We moesten uit. Omdat de wedstrijd om 9:00 uur begon waren we al vroeg op DVS.

Alleen Cas was er niet bij en voor Niels Janse was dit de 1e competitiewedstrijd met de E1. Welkom Janse.

Nadat we hadden ingespeeld begon de wedstrijd om 9:00 uur op gras/zand. Gert had tegen ons gezegd dat we vanaf het begin druk moesten zetten. We wilden niet zoals de vorige keer van en verliezen, dus gaven we vanaf het begin gas.

Na 3 minuten hadden we een mooie aanval. Merlijn speelde op het middenveld in op Figo, die kon zo doorlopen en zag Janse vrij staan. Hij keek naar de goal en bedacht zich geen moment. Met een hard schot vloog de bal via in de kruising GOAL 0-1

Nog geen 3 minuten later moest hun keeper weer de bal uit het net halen. Rinze bouwde via rechts op en speelde in op Niels. Hij zag Figo vrij staan en die schoot de 0-2 binnen. Yeah!!!

SDC neemt de bal uit en Rinze pakt de bal af op het middenveld. Hij begint aan een solo en niemand pakt de bal af. Met links schiet hij de bal mooi binnen 0-3!!!!

Even later neemt Niels de bal uit en komt bij Tim  uit Tim passt de bal naar Merlijn die heel goed vrij staat en die de bal de goal in kan schieten.0-4!!!!!

Een paar minuten later speelt Rinze de bal op Jochem die de bal in een keer door op Figo kan spelen die er wel veel moeite voor moet doen om de bal binnen de glijden maar hij gaat er in dat is natuurlijk het belangrijkste.0-5

In de tweede helft krijgt Merlijn de bal aan de voet die Tim door ziet lopen, eerst zelf schiet, maar Tim vangt de bal op en schiet in eerste hard op de keeper maar de tweede keer kom de bal voor zijn rechter en knalt hij de bal in mooi in de rechter onder hoek 0-6.

Niels die elke keer goed uit zijn goal kwam waardoor SDC niet aan scoren toe kwam.

De laatste tien minuten wil DVS nog een keer scoren Merlijn met een hoekschop die tegen de rechter hand van Rinze aankomt en die er dus nog net via de keeper het goal in vliegt wat een wedstrijd DVS wint met 0-7.