DVS'33 E1 creëert veel kansen tegen VVOP

Cas Bruins (intikker)
40'

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 03

12 maart 2016 10:00

Het was 10 uur, de scheids floot voor het begin van de wedstrijd. Al snel kregen wij veel kansen. En al snel werd het na een prachtige steekbal van Rinze op Merlijn 1-0. Er werd goed verdedigd door Thijs, Rinze, Jochem en Tim. Wij kregen veel mogelijkheden maar de bal wilde er gewoon niet in. Toch kregen we in de 9e minuut een corner. Merlijn gaf een mooie voorzet precies op het hoofd van Figo, die hem heel hard in het goal kopt 2-0. Het spel bleef hetzelfde veel kansen maar geen goals. In de 16e minuut weet Figo de bal toch alweer in het goal te krijgen 3-0. Na de goal kregen wij nog wat grote kansen, helaas gingen die er niet in. De eerste helft zat erop, de scheids floot.

Na 5 minuutjes pauze kwamen we het veld weer op. We kregen meteen al weer wat grote kansen die er jammer genoeg weer niet in gingen. In de 40e minuut krijgt Merlijn een mooie diepe bal van Jochem. Daardoor komt Merlijn 1 op 1 met de keeper. Merlijn legt de bal af op Cas die de bal rustig in het goal tikt 4-0. We kregen wel veel mogelijkheden. Het had wel 20-0 kunnen zijn maar we hebben wel gewonnen en dus 3 punten en daar gaat het om.

Volgende week tegen FC Horst wel wat beter spelen jongens.