Ruime overwinning voor DVS'33 E1 tegen Blauw Geel'55 E1

Blauw Geel'55 E1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 03

2 april 2016 10:00

Ronald Lok A1

Het was een mooie zaterdagochtend om te voetballen. We hadden vorige week verloren dus we hadden wat goed te maken. In de eerste 10 minuten zijn er veel kansen voor DVS maar de bal gaat er niet in. Jochem past de bal naar Figo en Figo schiet niet heel goed maar hij gaat er wel in 1-0.

Niels Jansen passt de bal op Rinze en Rinze passt de bal weer op Jochem en Jochem schiet de bal er in 2—0.  Er zijn een aantal acties waarbij de bal er niet in gaat maar dan legt Cas de bal af op Merlijn en Merlijn schiet de 3-0 binnen, mooie goal. De keeper van Blauw Geel had een verre en hoge uittrap en de spits van Blauw Geel ging het duel aan met Thijs en Niels. De bal komt in de kluts en Blauw Geel scoorde 3-1. Merlijn had nog een goede kans maar schiet helaas over het goal en dan is het rust. Gert en zijn mannen bespreken de eerste helft.

Tien minuten na de rust heeft DVS een corner. Jochem neemt deze goed en Rinze kopt de bal maar een goede redding van de keeper van Blauw Geel. Weer een corner en Rinze probeert de bal weg te koppen maar krijgt de bal verkeerd op zijn hoofd, doelpunt voor Blauw Geel 3-2. Weer een corner voor DVS Merlijn schiet de bal voor de goal en Figo schiet 4-2. Tim heeft een paar mooie acties en via het middenveld naar voren komt de bal niet in de goal. Daarna maakt Cas ook een mooie actie voor de goal maar net over. Thijs pakt de bal af en schiet naar Merlijn maar helaas tegen de keeper. Figo passt hem naar Rinze en Rinze scoort een geweldige 5-2. Merlijn maakt een mooie actie en goal 6-2. Het was een mooie wedstrijd.