DVS'33 E2 verliest nipt van Zwart Wit '63 E2 in een spannende wedstrijd.

Zwart Wit '63 E2

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 02

2 april 2016 9:00

Tim Beumer A2

Op deze bewolkte maar niet koude lentedag was Zwart-wit de tegenstander. Na een stevige warming-up van Kevin en Frank gaat de wedstrijd beginnen.

Tumelo en Mandy beginnen als wissel. De eerste minuten begonnen wat slapjes, zoals bijvoorbeeld passes die net niet aankwamen. Ze moesten scherp blijven en kort zitten.

De eerste corner was voor Zwart-wit. Nadat Damian had aangegeven waar z’n teamgenoten moesten staan ging deze corner gelukkig over. Vlak daarna volgde er nog een schot van Zwart-wit, deze ging net naast.

DVS lijdt de eerste minuten veel balverlies. Na Thijn z’n ingooi volgt er een goede aanval van DVS, bal belandt bij Daan en hij schiet op doel maar de keeper pakte hem.

Er volgde nog een aanval van Zwart-wit, maar gelukkig was er nog een keeper die hem er goed uithaalde. Kort daarna volgde er helaas wel een doelpunt voor Zwart-wit, maar DVS lieten hun kopjes niet hangen. Vlak hierna was er een corner voor Zwart-wit wat eindigde in een doelpunt.

Er volgde een mooie aanval van DVS, de bal komt via de verdediging (Thijn en Mandy) terecht bij Axel die een assist geeft aan Tumelo, die de 1-2 scoort. Dit is ook de rust stand.

DVS gaat de tweede helft beter van start met goed verdedigen en kansen. Er is een mooie pass van Niels op Tumelo, maar hij kon net niet bij de bal komen. Ruben geeft tijdens het verdedigen een mooie terugspeelbal op de keeper. Na een mooie actie van Abdi, een 1-2tje met Daan, loopt hij zich vast op de tegenstanders.

Na een actie van Zwart-wit haalt ook Mandy de bal nog mooi van de lijn. Er volgt nog een mooie schot van Thijn, een bal van Tumelo die op de lat gaat maar ondanks deze mooie acties weet DVS niet te winnen. Ze hebben er weer hard voor gestreden.