Knappe overwinning van DVS'33 E1 op WSV E1

2 - 3

DVS'33 Ermelo JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 03

9 april 2016 9:45

Zaterdagochtend 9 april, een leuke wedstrijd op het programma: WSV E1 – DVS'33 E1 .

De wedstrijd begon, de aftrap werd genomen. WSV zocht meteen de aanval met een schot op het doel en de bal wordt net onder de lat weg getikt door Niels Ringelberg. De corner die volgde ging mis. WSV was de betere ploeg in de eerste tien minuten en ze scoorden 1-0 , de bal was niet tegen te houden. We gingen verder met de wedstrijd, met vaak een opbouw van achteruit.

Na 20 minuten volgde er een mooie actie van ons. Figo gaf een mooie voorzet over de grond op Cas. Cas wist de bal met rechts(!) in te schuiven, 1-1!

Snel daarna kregen wij een corner. Merlijn schoot hem met een indraaiende corner helaas op de paal.

Bij rust was het 1-1.

WSV begon de tweede helft sterk met twee kansen.

In de 31e minuut weer een knappe actie van Figo en Cas, 1-2! Gelukkig kwamen we toen weer op een voorsprong. De verdedigers Thijs, Tim en Jochem, hadden veel te doen. Ze werkten hard.

Vier minuten voor tijd, scoorde WSV. De bal ging eerst tegen de paal en vervolgens scoorde WSV een doelpunt.

Het bleef spannend tot de laatste minuten, want wij wisten er vlak voor tijd toch nog met de winst vandoor te gaan!

Cas scoorde via een tegenstander 2-3.

Een mooie uitslag en in de kleedkamer tijd voor een feestje!