Robur et Velocitas E1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 03

16 april 2016 10:00

Jelle Zeeboer A1

Vandaag: zaterdag 16 april tegen Robur et Velocitas. We begonnen de wedstrijd en Robur mocht aftrappen. In de 7e minuut een voorzet van Jochem op Cas en die schiet hem net naast. En in de 7e minuut een tegengoal en in de 13e minuut ook, in de 16de minuut weer een tegengoal, maar in de 18e minuut een voorzet van Merlijn en een koppoging van Janse. In de 19e minuut een poging van Tim rechtstreeks op het doel maar mis, in de 20ste minuut twee corners voor DVS maar geen goal. En dan in de 25ste minuut een vrije trap voor DVS en op de buitenkant van de paal waaruit een tegengoal wordt gescoord.

RUST

DVS mag aftrappen, in de 28ste minuut een voorzet van Cas waaruit Merlijn op de paal schiet. in de 28ste minuut twee corners voor Robur, even later een vrij trap van Rinze en een goal van Merlijn. 31ste minuut een poging op goal van Jochem maar mis in de 36ste minuut een goal voor DVS. Rinze tikt iedereen voorbij waaruit Merlijn scoort in de 38ste minuut. Daarna nog een mooie redding van Niels en nog een paar mooie verdedig-acties van Thijs. En dan het eindsignaal van de scheids, de eindstand is 2-8.