DVS'33 Ermelo JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 03

23 april 2016 9:30

DVS moet vandaag beginnen zonder Merlijn tegen Sparta Nijkerk. Dus onze grote vriend Niels van Essen uit de E2 doet mee.

We moesten om half 9 verzamelen en om kwart voor 9 waren we weg. En rond 9 uur kwamen we aan.Na een voorspoedige reis gingen we naar het hoofdveld om de warming-up te doen.

Het is lekker weer dus DVS gaat knallen! (Hopen we).

Het fluitsignaal klinkt, de bal rolt en de spelers rennen.

Een goede actie van Cas, maar helaas kon Figo niet scoren. Een lange bal van de keeper van Sparta komt in de voeten van een aanvaller. Met een goed schot probeert hij het goal te bereiken maar daar staat Niels die de bal goed naar de zijkant tegen houdt, corner dus. Niks aan de hand bij die corner. Even later krijgt DVS ook een corner op Figo. Hij probeert de bal te koppen maar dat lukte niet goed. Een actie van Sparta en gelijk een goal, 1-0. Een onderschepping van Tim maar die krijgt de bal niet goed weg en daardoor komt hij bij Sparta in de voeten en scoren ze, 2-0. Daarna plakt Sparta er nog 2 goals achteraan. Het is rust met een stand van 4-0 voor Sparta.

Na de rust krijgt Sparta nog 2 vrije trappen waar 1 direct uit gescoord wordt en de andere indirect. 6-0. Dat belooft niet veel goeds! En dat wordt het ook niet want Sparta krijgt nog 2 kansen en die benutten ze. Nu is er een aanval van DVS waar ze een corner uit halen. De bal komt voor de voeten van Jochem en schiet hem erin. 8-1. Aan het eind van de wedstrijd komt er een lange bal van de keeper, Thijs en Tim keken alleen maar naar de bal waardoor ze tegen elkaar botsten. Ik weet niet wat er op het veld toen is gebeurd. Maar wat ik wel weet is dat Bas mij heel goed geholpen heeft! Bedankt Bas!!