2 - 2

DVS'33 Ermelo MO17-1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse 2

26 oktober 2013 11:00

We moesten op tijd vertrekken richting Lienden, wat helemaal in de Betuwe ligt. Toen we er allemaal waren zijn we vertrokken naar Lienden enkele meiden waren zenuwachtig voor deze belangrijke wedstrijd want Lienden is ten slotte de Koploper.

Om 10.30 waren we op het sportpark Lienden aangekomen. We konden ons nog goed warm lopen voordat de wedstrijd begon. Maar eerst moest het gras nog gemaaid worden, mooi op tijd dus.

Om 11.00 uur kwam de scheidsrechter het veld op en de wedstrijd kon beginnen.
De aftrap werd door ons genomen en de wedstrijd kon beginnen. We waren waarschijnlijk nog niet goed wakker, want na een paar minuten kregen we ons eerste doelpunt al om ons oren. Oohooh,

We werden wel wakker door het tegendoelpunt waardoor we beter en eerder op de op de tegenstander zaten. Maar helaas …..de tegenstander had een mooie aanval met een mooi afstandsschot, Amber stond net iets te ver voor haar doel, waardoor de bal erin ging. 2-0

We speelden goed en er zat echt wel een doelpunt in voor ons, we speelden veel op hun helft en we hadden genoeg kansen maar deze werden helaas niet afgemaakt. Tot de rust bleef de stand 2-0

In de rust vertelde Harry wat wij nog konden verbeteren de 2 de helft, en wat er allemaal al goed ging. Na wat gedronken te hebben waren wij klaar voor de 2 de helft.

De tweede helft is begonnen, Lienden nam de aftrap. Helaas voor Lienden kwamen zij bijna niet meer langs onze verdediging. Wij kregen steeds meer kansen er hing gewoon een doelpunt in de lucht…. Maar wanneer???

Wij bleven goed op onze tegenstander zitten waardoor ze weinig ruimte kregen om wat te creëren. Al hadden zij wel wat kansen, die ze gelukkig niet afmaakten.
Na ongeveer 20 minuten gevoetbald te hebben werd er eindelijk door ons gescoord, Lotte speelde de bal naar Joy, zij draaide zich open en schoot de bal langs de keeper in de hoek van het doel. YEAH 2-1

We voelden gewoon dat er nog meer in zat, we deden goed ons best wat dus uiteindelijk resulteerde in  nog een doelpunt, dit was een hele mooie aanval, er werd goed in de voeten gespeeld, Yavanna tikte de bal naar Joy die liep richting het doel, daar stond Emma helemaal vrij,  die de bal in het doel kon tikken. YEAH 2-2

We hadden best nog wel veel kansen maar helaas gingen die er niet in. We zijn met 1 punt naar huis gegaan maar dat was zeker verdiend.