DVS'33 Ermelo JO11-2

Daan Liibaan (intikker)

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 02

6 april 2016 18:30

Op een regenachtige woensdagavond stond de wedstrijd DVS’33 E2 tegen SC Hoevelaken E1.
DVS begon met Damian op doel en Mandy, Thijn, Axel, Abdi, Cas en Tumelo. Daan en Ruben begonnen op de bank.

Om 18.25 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd en DVS’33 ging op jacht naar 3 punten. Hoevelaken maakte het DVS heel lastig in het begin, waardoor Damian al na een minuut in actie moest komen. Veel corners voor Hoevelaken in de 1ste 10 minuten, maar weinig gevaar voor DVS. In minuut 7 komt Hoevelaken er snel uit na balverlies op het middenveld, maar de voorzet wordt goed uit de lucht geplukt door Damian. DVS was niet scherp in de duels en aan voetballen kwamen we niet door het fysieke voetbal van Hoevelaken. Na balverlies was Hoevelaken er weer snel uit, de spits van Hoevelaken komt 1 op 1 met de Damian, maar net op tijd grijpt Mandy in.

Na een kwartier spelen maakt Hoevelaken 1-0 en direct na het doelpunt wordt er gewisseld door DVS.
Het gebeurde een aantal keer dat op het middenveld de bal slap werd gespeeld of dat er niet gepraat werd en DVS mocht blij zijn dat Hoevelaken niet scherp was en onze keeper wel.

DVS begint wel meer druk te zetten, Tumelo en Axel en Cas vinden elkaar wat makkelijker wat bijna tot een kans lijdt. In de tegenaanval is Hoevelaken er weer snel uit en er wordt nu wel gescoord, 2-0 voor Hoevelaken. Net voor Rust komt Tumelo er goed door vanaf links, maar zijn schot verdwijnt in het zijnet. De scheidsrechter fluit voor de rust bij een stand van 2-0.

Niels sluit in de rust aan bij zijn team en start de tweede helft aan de linkerkant.
Sander en Kevin zetten DVS op scherp en zo beginnen ze in de tweede helft.

Tweede helft was bijna hetzelfde als de eerste helft, DVS was niet scherp en Hoevelaken was dat ook niet in de afronding. Tumelo werd op allerlei manieren tegengehouden, Axel had een goede mogelijkheid van afstand na een verkeerde uittrap van de keepster maar die bal pakte ze.

Thijn en Ruben stonden de 2de helft samen met Damian goed, waardoor er niet meer doelpunten vielen voor hoevelaken. 1 moment werd het wel spannend nadat Thijn en Damian allebei naar bal gingen en de spits dankzij Ruben niet kon scoren. 2 vrije trappen van axel kwamen niet voorbij de keeper, maar uiteindelijk lukte het wel 2 minuten voor tijd. Na goed doorgaan van Axel en Tumelo wist Axel Daan te bereiken en maakte hij de 2-1. Na een vervelende overtreding op Thijn en een onnodige weggegeven corner floot de scheidsrechter voor het einde.

SC Hoevelaken E1 2 - 1 DVS’33 Ermelo E2