Wedstrijd 1-10-2016 DVS33 dames 1- St fc Meppel Alchides

Amber, Miranda D, Anita, Deborah, Naomi, Miranda V, Marloes, Lebbie, Joy, Paula en Robbin

Wissels en mankepootjes:

Marielle Bosch, Belinda, Henrieke, Kath, Diede en Maaike

Vandaag stond op het programma: Dvs dames 1 – St fc Meppel Alchides.

We begonnen met een goeie warming up wat in de eerste helft van de wedstrijd goed terug te zien was. We waren veel aan de bal en sterk in de duels. Al vroeg ( 8e minuut) een mooie draai van hey Marloes met een prachtig schot richting goal, maar helaas net niet. Kort daarna kregen we een vrije trap mee. Miranda Dul aan de bal, een schot precies op het hoofd van Robbin die hem mooi doorkopte naar het hoofd van Paula. Paula kopte hem rustig en beheerst in het rechter hoekje. BAM DOELPUNT 1-0.

We hadden gelijk de smaak te pakken. In de 11e minuut een corner van Sabrina die hem met een prachtige boog op het hoofd van Robbin wist te mikken. 2-0 in de rechterhoek!

Een belangrijk detail: Berend heeft gel in zijn haar gedaan vandaag, prachtig!

Ondertussen maakt de achterhoede mooie combinaties. Een passje van Amber naar Deb, Deb door naar Dul en door naar hey Marloes. In de 16e minuut een kans van Meppel, weggekopt door Miranda Dul. Met daarop volgend een schot van Meppel waarbij de bal de schapen van Groevenbeek nog net niet omver kegelde.

Kort daarna (18e minuut) een dejavu!!  Sabrina en Robbin weten elkaar te vinden vandaag. Door eerst een mooi schot op doel van Lebbie kregen we weer een corner. Opnieuw goed benut door Robbin, met dr kop in het rechter hoekje, 3-0.

Kan niet anders dan dat het morgen mooi weer wordt. 3x is scheepsrecht, wat een prestatie, Sabrina en haar wereld corners en Robbin een kop hattrick 4-0, WAUW!

In de 25e minuut een mooie steekpass van hey Marloes door naar Paula, die in het 16 meter gebied net iets te lang vast wordt gehouden. Penalty! Vol zelfvertrouwen schiet ze hem zelf binnen, 5-0 door Paula Bakkafissa.

Achtereen volgens mooi spel in de achterhoede. Meppel schiet de bal vlak voor het goal langs, maar die zag Anita van verre aankomen en bracht de tegenstander op het verkeerde been. Met geduw en getrek kwam Anita er voorbij, de topper! Vervolgens een mooie actie op het middenveld waarop hey Marloes een steekpass gaf aan van der vleisch, die super door was gelopen richting het doel. Helaas rolde de bal iets te snel en had de achterlijn al gehaald. Maar dan in de 36e minuut een schot van fc Greppel in ons 16 meter gebied. Mooi weggedraaid van de nr 10, maar daar was Amber en scherp als ze is, het harde schot op doel had ze klemvast.

Een dipje van onze kant en we verslapten. Hierdoor in de 42e minuut een tegengoal. 5-1.

Gelukkig rust, tijd voor thee, peptalk van Miriam en even stil te staan voor de gel in Berends haar .

2e helft

St fc Meppel Alchides Fernández Guan piqué Da Silva trappen af.

47e minuut een actie van Miranda Dul die schiet op het doel….Goed geprobeerd lieverd!!

Even tussendoor, een feitje: Marielle mist de eerste 10 minuten van de 2e helft want die moest weer eens drukken.

Enfin de wedstrijd, we beginnen de 2e helft niet erg sterk. We laten fc Da Silva teveel aan de bal en staan niet op de juiste posities. Veel balverlies waardoor in de 51e minuut een Schot op doel volgde. Gelukkig was daar Amber die de bal goed uit het doel viste. Naomi staat sterk te verdedigen achterin, niemand komt erlangs, pitbull!

In de 53e minuut een wissel vanuit onze kant. Onze Lebbie met 3 assists wordt naar de kant gehaald en vervangen door Maaike van de meiden A1. Ondanks het ‘ best’ slechte spel vanuit onze kant kwam er in de 58e minuut een goeie  aanval vanuit het middelveld. Van dr Vleisch naar Joy die een mooie pass geeft op Robbin. Helaas waren haar gogo gadget legs toch net iets te kort. Verder in de wedstrijd nog een mooie actie van Dul en daarna van Maaike maar helaas zonder resultaat.

63e minuut wissel, Anita eruit en debutant Diede erin op de linksback.

Even later een afstand schot van fc Meppel die goed terugkomt in de wedstrijd. Goal 5-2. Kort daarna een corner die ze wederom benutten 5-3. We proberen onszelf op te peppen maar dat wil helaas niet lukken.. En daar was die de handsbal… 5-4…. BIJNA was daar zelfs de 5-5 maar daar stak Diede een lange zere vinger voor, welkom terug!

Ondertussen langs de kant was er wat frustratie. Gevolg, zere trommelvliezen bij Belinda. En een vliegende waterzak door een losgeschoten been van Marjan. “Marjan wat doe je?” “Ik ben BOOS!” Gelukkig  1 blik op Berends haar en het was weer goed!

86e minuut laatste mooie aanval van onze kant. Een mooi Schot vanuit achter kwam bij Robbin terecht en zette het op een sprinten  richting goal. Een mooie pass op Joy die helaas net mist.