... (schot)

Vrouwen zaterdag, VR1, 3e klasse E

15 oktober 2016 12:30

D. Liibaan

Zaterdag 15 oktober stond DESZ op het programma, met allen omgekleed en we gingen warmlopen. Na de warming-up deed iedereen zijn wedstrijd-shirt aan en we gaan ervoor!

Wissels: Diede, Samira, Joy en Miranda V

We stonden op het veld, tegenover DESZ. De scheids floot en we trapten af, kom op dvs! De tegenpartij zette druk op ons, hierop wilden wij rustig voetballen en blijven tikken. Vanaf het midden veld maakten we mooie combinaties, hierdoor kwam de bal bij onze spits paula die over links een perfecte voorzet gaf aan robbin die hem erin schoot. 1-0 dvs

En wat even genoemd mag worden. Ode aan onze bikkel Naomi die met een zlatan ibrahimovic achtige trap de bal uit het doel schoot en ons behoedde voor de 1-1.

Verder speelden we goed en kregen kansen en niet een paar, helaas gingen ze er niet in. De een op de lat, de ander op de paal of net naast het goal.... we bleven toch doorgaan maar meer doelpunten vielen niet in de eerste helft. We namen even rust met een bakje thee, en we bespraken alles even kort door.

2de helft begonnen, we bleven met mooie combinaties zoeken naar de 2-0. We hadden corners die er niet in gingen maar...... toen was er een corner waar Sabrina voor aanlegde, deze bal op maat was een prooi voor Robbin die de bal snoeihard tegen de touwen kopte. Yes de 2-0 en nu vol blijven houden.

De tegenstander kwam vaker op onze speel helft, maar wij hielden stand en waren vastbesloten om de nul te houden. Helaas kwam er een rappe aanvaller tussendoor die de bal strak in de hoek schoot. 2-1.... koppies omhoog en nog even met  allen strijden!!  We streden met allen door maar er kwam geen verdiende derde goal uit.

De eindstand was een dik verdiende 2-1 waar we als team voor gevochten hebben. Volgende week genieten van de welverdiende rustdag!
Maar op 29 oktober staan we paraat om het op te nemen tegen Oene. Een mooi affiche voor onze trainster en supporters dus kom ons allen naar de volgende 3 punten juichen.

Gemaakt door: Marloes, Robbin en Amber