39'

F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse 01

2 november 2013 8:45

We verzamelden op tijd bij DVS waar we om 07.45 uur richting Lelystad vertrokken. We moesten voetballen tegen Lelystad’67 F4.

Na een lekkere warming up hadden we er zin in en begonnen erg voortvarend. Het ging aardig gelijk op en Lelystad krijgt een kans en scoort 1-0. DVS F2 laat het er niet bij zitten en gaat er tegenaan en krijgt enkele kansen. Een heel mooi schot van Siem beland net op de paal. Na 15 minuten scoort Niels de gelijkmaker uit een corner van Daan, 1-1. Met deze gelijke stand gaan we de rust in.

In de tweede helft gaat het weer gelijk op. Een leuk potje voetbal. Al snel een mooie kans voor Niels, maar hij wil er even niet in. Achterin houd de verdediging alles mooi dicht en bouwt een aanval op via Daan en Abdi die voorzet op Niels die scoort, 1-2. Lelystad laat het er niet bij zitten maar door een mooie redding van Melvin blijft het 2-1 in ons voordeel. Het middenveld zorgt ervoor dat de bal voorin blijft.

Vanuit een corner komt een afvallende bal bij Ewout die een hard schot op het doel waagt. De bal beland via een tegenstander in het doel, 1-3.
Dan is het weer Lelystad met een aanval en de 2-3. Het wordt nog spannend. Dan is het DVS dat weer aanvalt, maar Lelystad blijft gevaarlijk en krijgt nog een goede kans. Het staat 3-3. Aftrap voor DVS, gelijk naar voren en uit een mooie combinatie van Abdi en Daan slalomt Daan knap door de verdeding en scoort fraai 3-4. Dan fluit de scheidsrechter af en is de winst een feit, goed gedaan mannen!

Tijdens het penaltyschieten raakt keeper Melvin licht geblesseerd. Ewout gaat op het doel en hij weet er knap een paar tegen te houden. Bijna alle penalties vliegen er vandaag in. Zo komt er een eind aan een leuk partijtje voetbal. Er kan weer een klein feesje worden gevierd op het veld.