6 - 2

VVOP F2

18 januari 2014 9:00

Ramon Vermeer

De winter is nog ver weg dus spelen we een oefenwedstijd. Melvin is ziek dus staat Ewout in het doel. We spelen op het kunstgras van veld 6, ons trainingsveld. Axel speelt met de F1 mee. Timon uit de F3 doet met ons mee en speelt een goede wedstrijd. Ramon Vermeer is onze scheidsrechter.

Al in de 2e minuut komt DVS op 1-0. Niels weet met een afstandsschot de keeper te verrassen die de bal door z’n handen laat glippen. VVOP weet vrij snel de gelijkmaker te scoren maar in de 10e minuut is het opnieuw raak voor DVS. Timon, die attent mee is in de aanval, weet een rebound ,na een schot van Abdi, knap binnen te schieten, 2-1.

Nog voor de rust komt VVOP weer terug, 2-2. DVS speelt onrustig. De verdediging moet regelmatig ingrijpen. Siem moet zelfs een keer aan de noodrem ten koste van een strafschop. Ewout weet deze echter te stoppen. Met een gelijke stand gaan we de rust in.

In de rust worden er wat duidelijke afspraken gemaakt en wordt er vooral op gehamerd de rust te bewaren in balbezit en de bal eerst te controleren. Dit lijkt goed te werken. DVS F2 speelt goed samen, weet de rust en het overzicht te bewaren en krijgt goede kansen. Verdedigend komt het helemaal niet meer in de problemen. Niels (2x), Tumelo (corner) en Abdi, na een voorzet van Siem, tillen de score op naar 6-2. Een goede start van het nieuwe jaar, met name een heel sterke tweede helft.

VVOP wint de strafschoppenserie nipt mtet 5-4. Niels, Ruben, Daan en Ewout scoren.