2 - 5

DVS'33 Ermelo JO11-2

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 02

2 november 2013 10:00

Met goede moed en veel zin vertrokken we naar Lelystad. Het was lekker voetbalweer en de jongens hadden er zin in. We begonnen gelijk goed met storen en druk op de bal te zetten. Na een lichte overtreding gaf de overigens zeer goed fluitend scheidsrechter. Een vrije trap aan Lelystad.  Vanaf +/- 20 mtr werd de bal in één keer in de Kruising geschoten onhoudbaar voor Yannick 1-0.

Even later een vrije trap voor dvs, maar de bal werd door de keeper over getikt. Uit de corner van Ryan kon Milan schieten, maar helaas mis. Svl gaf een lange pass de diepte in en Yannick kwam goed uit zij doel en had de bal. Door goed storen pakte dvs de bal af en kreeg Remco de bal die na een goede actie de 1-1 in schoot.

Even later een corner voor svl waarna de bal na een heen en weer getik uiteindelijk toch in ons doel terecht kwam 2-1. We bleven goed door vechten en iedereen deed goed zijn best en soms was er mooi combinatie voetbal te zien.  Ryan maakte een mooie actie vlak voor het doel, maar schoot iets in de grond waarna de bal zachtjes bij de keeper kwam, jammer.

Na aantal leuke acties (schot Bas op keeper en diepe bal van Dilan op Ryan die helaas Bas net niet bereikte).  Na weer van één van de vele diepte passes van Dilan kwam de bal bij Bas die tegen de keeper aanschoot. Deze liet hem los een Ryan reageerde goed en kon de bal in het doel tikken 2-2. Na een corner van Remco kwam de bal via via op de paal. Svl kreeg ook een paar goede kansen maar Yannick hield de ballen goed tegen. Na een pass van Remco op Ryan kon deze de bal in het doel schieten 2-3. Dilan gaf weer één van zijn mooie lange ballen langs de zijlijn, maar bereikte helaas net Bas niet.

Rust.

Na de rust pakte de jongens de draad weer goed op en begonnen zeer fel aan de 2e helft. Bas had een mooi schot, maar belande via een tegenstander op de paal. Na een diepe bal van svl kwam Yannick weer goed zijn doel uit een kon voorkomen dat een speler van svl de bal binnen kon tikken. Uit de corner hierna tikte Yannick de bal goed uit het doel weg. Na een lange bal van Daniel kwam Bas alleen voor de keeper, maar die was goed uitgelopen en hield de bal tegen. Weer een aanval van svl, maar de bal wordt overgeschoten.  Na een goede combinatie speelde Ryan op Bas die na goed wegdraaien bij de tegenstander de bal van +/- 15 mtr mooi in het doel schoot 2-4.

Na een overtreding op Bas (die hard door de tegenstander werd opgevangen) gaf de scheidsrechter Een penalty die Bas zelf mocht nemen. Deze schoot hij laag over de grond door het midden tussen de benen van de keeper door 2-5. De spanning was er af een de laaatste minuten werd de wedstrijd goed uitgevoetbald. Al met al een verdiende overwinning  waar iedereen zijn steentje goed aan heeft bijgedragen.