3 - 6

Hierden F2

25 januari 2014 9:00

Leiders

Een oefenpotje tegen de kampioen. Lukt het om revanche te nemen? Axel doet met de F1 mee. Timon uit de F3 komt ons opnieuw versterken.

Hierden begint goed en na een corner in de 3e minuut is het 1-0. Ook de 2-0 laat niet lang op zich wachten. DVS moet een tandje bij schakelen en geeft zich niet zomaar gewonnen. Na een paar kansen weet Daan alsnog te scoren , 2-1.

Hierden krijgt opnieuw een corner en weer zijn we niet attent genoeg,  3-1 voor Hierden. Rust.

We willen het in de tweede helft goedmaken en de achterstand wegpoetsen. DVS werkt hard en speelt goed over maar toch is het weer Hierden die met een gevaarlijke uitval 4-1 scoort. DVS blijft het proberen en met succes.

Na een lange rush over links levert Siem een goede voorzet af. Daan staat op de goede plek en scoort, 4-2. Even later is de spanning terug door een schitterende poeier van grote afstand van Ewout, 4-3. Gaat het lukken?

DVS gooit alles op de aanval en vergeet te verdedigen. De weg naar Melvin is helemaal open en Hierden weet in de slotminuten tweemaal te profiteren  van de geboden ruimte, eindstand 6-3.

Siem, Ruben en Tumelo weten hun penalty te scoren.