37'
Niels Janse (intikker)

F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse 01

16 november 2013 9:00

Vanaf de eerste  minuut schiet DVS uit de startblokken. Met de intocht van Sinterklaas later deze middag zijn de mannen niet meer te houden. Vanaf de eerste minuut scoren de geel-zwarten er lustig op los. Het is Daan die de score opent en Niels, uit een corner, en Abdi met ene mooi schot scoren 2-0 en 3-0. VVOG krijgt een vrije trap een deze gaat hard en hoog binnen, 3-1.

Daarna is het DVS wat de klok slaat. Voor de rust scoort Daan de 4-1 en weet Abdi er in de resterende acht minuten nog vijf (!) te scoren. Met een 9-1 voorsprong gaan we rusten.

In de rust wisselt Melvin met Ewout zodat hij lekker kan voetballen. Ewout gaat keepen en heeft na afloop behoorlijk last van koude handen. Ook de tweede helft gaat DVS door met aanvallen. We scoren nog zes keer via Niels (2x), keeper Melvin (2x), Abdi (zijn zevende treffer) en Daan.

Uitslag: 15-1, een record. Er zaten mooie aanvallen tussen en er werd vaak goed overgespeeld, klasse mannen!

Axel, Siem, Niels, Ruben en Daan weten te scoren bij de penalties.

Grote complimenten voor de getoonde sportivitieit bij het team van VVOG, de begeleiding en de scheidsrechter.