5 - 1

DVS'33 Ermelo JO13-2

Onder 13, JO13-2, Groep 2 27

9 september 2017 8:45

In de regen uit naar Harderwijk, toch viel de regen tijdens de wedstrijd mee. Lekker op het hoofdveld en ouders droog op de tribune. 2e bekerwedstrijd, dus na het gelijke spel van vorige week wilden we drie punten. Dit zat er helaas niet in. Helaas ook zonder Robin (sterkte jongen, we hebben je gemist!! We hopen dat je snel weer terug bent!!) De eerste helft werd duidelijk dat dit een lastige klus zou worden, Zwart Wit was echt wel wat beter. Grote sterke jongens die elkaar goed wisten te vinden. Bij rust al 4 - 0 achter. Wel werd er een goal van Daan afgekeurd voor buitenspel, na een mooie vrije trap van Thijn. Na wat tacktische omzettingen in de rust van coach Jan werd de 2e helft iets beter. We lieten af en toe wat goede combinaties zien. Na goed doorzetten van Mustafa voorin schoot hij de 4 - 1 binnen. Even later toch weer Zwart Wit met een goal en werd de eindstand bereikt. Hard gewerkt mannen, maar dit was helaas niet genoeg vandaag.

Wel complimenten voor het feit dat de koppies weer omhoog gingen, na wat beslissingen die niet in ons voordeel waren.