Bruchterveld VR1

0 - 2

Vrouwen, VR1, 2e klasse C

18 november 2017 12:00

Vandaag een flinke rit voor de boeg, dus vroeg ons mandje uit! Vertrek om 09.45 uur met als tegenstander Bruchterveld.  Eerst even ruim een uur in de auto zitten, voordat we de weide in mochten.
In eerste instantie zouden we op echt gras spelen, maar aangezien het weer niet echt mee zat, werd er besloten om op kunstgras te ballen. Dit tot opluchting van velen en beter voor ons spel  wat wij willen spelen.

De opstelling is als volgt:

Om 12.00 uur gingen we van start. De opdracht luidde wederom volle druk vooruit en fel erop vanaf de eerste minuut! In de eerste 10 minuten volgden dan ook al de eerste 2 doelpogingen van Vlis.

In de 19e minuut een prachtige aanval! Joy speelt hem op Henrieke en via de tegenstander valt de bal voor Diede. Zo’n koele kikker als ze is schiet ze hem rustig en beheerst in het doel. De 0-1 is een feit. Bij Diede zelf moest het nog even landen, Goallll!

Kort na de aftrap volgt nog een mooie doelpoging van Marloes, maar deze gaat er helaas niet in. We blijven de combinaties zoeken. In de 39e minuut krijgen wij een corner. Sabrina neemt! Deze weet hem precies op het hoofd van Marloes te leggen, die hem prachtig tussen de palen weet te koppen. 0-2!

Met deze stand zochten we de kleedkamer op.  Miriam deed haar praatje en zette de welbekende puntjes op de i.
Helaas werd duidelijk dat Deborah niet verder kon in deze wedstrijd. Zij was de eerste helft door haar enkel gegaan en moest de wedstrijd staken.
Jolinde deed haar warming up in de rust en viel in de 46
e
minuut  in voor onze goed spelende Deb!

2e helft

Het heerlijke zonnetje van de eerste helft maakt plaats voor wind regen en hagel in de 2e helft..Bah! Met name Jan van den Berg (onze leider, assistent coach en tevens verzorger vandaag) hoopte dat er geen blessure gevalletjes waren, anders moest hij door de regen (die met bakken uit de lucht kwam) rennen.  En hij had het al zo koud zonder sokken en met een dun jasje aan ;)…

In de 2e helft gebeurde er eigenlijk niet heel veel noemenswaardigs.
Er waren nog wel een aantal mooie kansen voor onder andere Marloes en Jootje, maar helaas de bal mocht er niet meer in.

Onze topper Bosch, die even rust kreeg, kwam halverwege de tweede helft nog het veld in, voor onze strijder Vlis.
En in de laatste 10 minuten mocht Sam haar entree maken (na een warming up in de stromende regen) . Zij kwam in het veld voor Joy.

Zo eindigde de wedstrijd in een 2-0 overwinning voor ons!
De slechte weersomstandigheden  speelde een grote rol de 2
e helft.
Respect voor onze vlagger Jan Bosch, die in weer en wind met zijn vlag langs de lijn loopt!

Conclusie voor deze wedstrijd: de veldbezetting was goed (Jan en Miriam waren iig tevreden), we hebben wederom hard gewerkt met én voor elkaar (#1team1taak), we hebben er weer 3 punten bij en behouden die mooie 2
e
plek op de ranglijst!

Op naar aankomende zaterdag, waarin wij HZVV VR1 uit Hoogeveen ontvangen. De wedstrijd begint om 12.30 uur.