DTS Ede MB1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse 2

23 november 2013 10:30

Besselsen, R

Afgelopen zaterdag moesten we tegen Ede die onder ons op de vijfde plek stond. De meiden waren een stukje groter maar we gingen met goede moed het veld op. In de 5e minuut scoorde Leanne het eerste goal. Kort daarna volgde het tweede goal gemaakt door Melissa. In de rest van de tweede helft kwamen er nog twee goals van Yavanna en nog eentje van Joy. Na de rust gingen we gerust de tweede helft in. Al snel stond het 10-0 door nog drie goals van Joy en twee van Yavanna. Met veel geweld stormden de meiden van Ede onze kant op en zo volgde er voor hun ook één goal. In de laatste tien minuten maakten Yavanna en Emma beide nog een goal waardoor de eindstand 12-1 geworden is. De wedstrijd was fysiek erg heftig aangezien de meiden van Ede redelijk agressief waren tegenover ons. Ook speelde we de laatste helft chaotisch maar we hebben er een mooie eindstand van gemaakt en hebben die drie punten weer te pakken.