Lekkere start competitie, winst uit in Nunspeet! 0 - 5

0 - 5

DVS'33 Ermelo JO13-2

Onder 13, JO13-2, 2e klasse 09

23 september 2017 8:45

Lekker vroeg vertrekken voor deze eerste competitiewedstrijd uit in en tegen Nunspeet. Helaas nog zonder Robin, maar leuk dat je er wel bij was!! We begonnen wat voorzichtig, maar hadden voetballend wel een licht overwicht. Het bleef vrij lang nul tegen nul. Laag hangende zon tegen, is toch ff lastig. Na zo'n 20 minuten gaf Abdi een mooi steekballetje naar Valentijn die de bal meteen in het net knalde, 0 - 1! Verdiende voorsprong, maar het kon nog alle kanten op. 0 - 1 bij rust en de mouwen moesten meteen weer opgestroopt, want hier vielen wel punten te halen. Dit werd meteen omgezet in de praktijk, want na 2 minuten knalde Valentijn de bal van afstand in de goal, 0 - 2! Dit voetbalde al wat makkelijker, toch wist Nunspeet er nog uit te komen en moest keeper Niels nog twee flinke reddingen verrichten, klasse man! Even later had Niels Janse een goede actie op rechts en versierde hij een corner. Deze nam hij slim direct kort en kreeg de bal direct terug en kromde de bal voor de goal, waar Abdi de bal met de hak langs de keeper tikte. Schitterende goal, mooi werk mannen, 0 - 3! Niels Janse wilde zelf ook wel scoren en schoot even later vanaf de zestien op de keeper, die de bal los liet. Valentijn als de kippen er bij en knalde weer heerlijk zijn derde goal binnen, 0 - 4! Het werd even vervelend omdat keeper Niels uit het niets op de grond lag en zelfs niet verder kon spelen. Hij had waarschijnlijk een spiertje verrekt in zijn kuit bij het lopen of schieten. Niels nummer drie (Essen) nam zijn plaats in en heeft werkelijk geen bal meer aangeraakt de rest van de wedstrijd. We bleven aanvallen en na een pass van Elmar kon Daan met zijn buitenkantje rechts (hoe anders) de bal langs de keeper tikken, 0 - 5! Dit werd ook de eindstand. Wil nog wel ff noemen dat de verdediging als een dijk heeft gespeeld (ook de jongens die daar normaal niet staan)! Top mannen, zo halen jullie met elkaar 3 heerlijke punten binnen.