EFC’58 MO13-2 – DVS’33 MO13-1 / uitslag 0-3

Ilse Mazier (stift)
Assist: Bente Bosman

Meisjes onder 13, MO13-1, 2e klasse 01

23 september 2017 10:00

De wedstrijd begon om 10:10. DVS'33 begon met de aftrap, dvs ging gelijk de aanval in en Katelijn scoorde meteen. Daarna wisselde Eva R. met Rachelle. Om 10:28 hebben Nanook, Eva H. En Sarah B. Gewisseld, en gingen Miina, Eva en Yara het veld in. Om 10:40 gingen we de rust in met 1-0 voorsprong. 10:50 begon de 2e helft. 10:58 hebben Nanook en Zoraida gewisseld met elkaar. Bente moest daarom achterin gaan spelen. 11:00 moesten Katelijn, Rachelle en Sarah B uit het veld en Eva R, Ilse en Mirte erin. Toen ging Eva H. spits staan. Kort daarvoor ging Rachelle eruit, omdat ze een bal tegen haar gezicht aan kreeg. Om 11:04 heeft Eva H. een doelpunt gemaakt, haar eerste van het seizoen. 11:20 heeft Ilse gescoord door een voorzet van Bente. 10 min later is de wedstrijd afgelopen. 3 punten voor DVS MO13-1 in de pocket.