Wedstrijdverslag Zeewolde MO13-1 - DVS'33 Ermelo MO13-1

Ilse Mazier (afstandschot)

Meisjes onder 13, MO13-1, 2e klasse 01

7 oktober 2017 12:30

We moesten zaterdag tegen Zeewolde
De wedstrijd begon met de aftrap van Katelijn de bond. Na een tijdje proberen kwam er een goeie aanval van de rechter kant; Katelijn de Bond gaf de bal voor aan Eva Hoelscher en de bal ging in het goal. Iedereen was blij, maar de scheids keurde het af. De coaches hadden even een woordenwisseling, maar daarna ging het spel weer door met 0-0. Er kwamen verder geen goeie kansen meer voor DVS. Zeewolde kreeg wel een paar kansen, maar de keeper hield ze gelukkig tegen.

De tweede helft begon met de aftrap van Zeewolde. Nadat we in de rust met elkaar besproken hadden hoe het beter kon, werden we feller en hadden we meer balbezit. Na een paar minuten schoot Ilse Mazier de bal over de keeper heen. De bal zat in het doel! De wedstrijd werd vervolgd met een stand van 1-0 voor DVS. Aan het eind van de wedstrijd had Eva ten Hove nog een mooie kans, maar de tegenstander duwde haar op de grond en schoot de bal weg.

De scheidsrechter floot en de wedstrijd was afgelopen.
We vonden het een leuke en spannende wedstrijd, maar het was wel jammer dat dat ene goal niet telde.

Geschreven door: Sarah Vinke en Eva Hoelscher.