Wedstrijdverslag DVS'33 Ermelo MO13-1 - Batavia '90 MO13-1

Batavia '90 MO13-1

Meisjes onder 13, MO13-1, 2e klasse 01

30 september 2017 9:00

A. Landman

Zaterdag dertig September moesten de meiden van Dvs'33  meiden van de d1 tegen de meiden van Batavia'90. De wedstrijd ging niet als geplant maar we zijn blij dat we niet verloren hebben. De eerste helft ging niet zo goed want een van de spitsen had gescoord.Racelle ging er uit en Sarah.b ging er in. We hadden mooie  acties  katelijn had twee keer bijna   gescoord maar de keeper hield de ballen tegen. Daarmee was de 1e helft klaar het stond 1-0 voor de tegenstander maar we hebben nog een tweede helft .

In de tweede helft ging het beter. We probeerde te scoren uiteindelijk lukte het Katelijn het stond toen 1-1. Iater probeerde ze het nog een keer en dat lukte! We scoorden weer en het stond 2-1. We dachten dat we misschien wel zouden kunnen winnen toen Katelijn nog een poging had om te scoren maar jammer genoeg mislukte dat. We probeerde de bal naar Vooren te schieten maar elke keer kwam hij dan tegen een andere speler aan. Toen het potje bijna was afgelopen had Batavia'90 ingegooid een meisje uit hun team schopte de bal heel hoog waardoor hij over onze keeper het doel in kwam. Het stond toen 2-2. Vanaf dat moment scoorde er niemand meer en bleef het 2-2. En er werd afgefloten. De eindstand werd 2-2. Conclusie het was een gezellige en spannende wedstrijd. De twee teams waren erg goed aan elkaar gewaagd. Het was een leuke wedstrijd!