2 - 0

DVS'33 Ermelo MO15-1

Meisjes onder 15, MO15-1, 1e klasse 1

11 november 2017 12:15

Op 11 november zij we om 11.05 naar Hierden vertrokken om daar om 12.15 tegen V.V. Hierden te spelen. Onze vaste verslaggever en leider kon vandaag niet mee. Mij werd gevraagd een kort verslag van de wedstrijd te maken.

Het weer was perfect, het was droog en een beetje fris. Wij mochten de eerste helft gaan aftrappen. Hierden speelde best wel veel aan onze kant, en wij kregen niet zoveel kansen om te scoren. Na een moeizame eerste helft konden we toch zeggen dat we de stand op 0-0 hebben gehouden. We gingen de kleedkamers in voor rust. Terwijl wij binnen in de kleedkamer zaten kwam er een lekkere hagelbui over de voetbalvelden heen. Maar gelukkig was deze weer weg toen wij weer het veld op kwamen. We beginnen aan de tweede helft.

De tweede helft begonnen we veel beter na een peptalk van Igor. We speelden in het begin van de eerste helft veel meer aan de kant van Hierden en kregen meer kansen om te scoren. We speelden goed over. Maar na een paar goede kansen (met een bal op de paal) lukt het ons helaas toch niet om te scoren. Ons keeper stond goed te keepen , hield een paar hele goede ballen tegen, met prachtige reddingen. Helaas was het eerste doelpunt voor Hierden en stonden we 1-0 achter. Even later begin het te regenen, om te voetballen wat minder fijn, maar met de zon er bij was er wel een prachtige regenboog zichtbaar. Onze keeper moet wel weer flink aan het werk en heeft mooie reddingen. De ballen van ons gaan veel meer naar voren en er zit weer meer actie in het spel. Hierden krijgt een corner, maar wij werkten de bal goed weg, en leverde Hierden wel weer een corner op. Hierden maakte goed gebruik van deze corner en het is 2-0. Wij kregen nog wel een vrije trap en waren dicht bij een doelpunt, maar helaas was het latje. De wedstrijd werd afgefloten en de eindstand was Hierden 2 – DVS 0