Goede eerste helft (0 -0), helaas toch 3 - 0 verloren.

3 - 0

DVS'33 Ermelo JO13-2

Onder 13, JO13-2, 2e klasse 09

14 oktober 2017 8:45

Uit bij het sterke Zwart Wit, we kennen ze nog van de bekerwedstrijd. Dit betekende dat we flink aan de bak moesten om punten te pakken. Dit gebeurde ook, we begonnen heel goed aan de wedstrijd. Met man en macht er tegen aan en er voor zorgen dat Zwart Wit geen kansen zou krijgen. Dit lukt erg goed, we verdedigde heel sterk en braken zelfs af toe gevaarlijk uit over de flanken. Zwart Wit glipte er toch voor de rust nog door en kwamen met 2 man op keeper Niels af, maar gelukkig speelde ze zichzelf in buitespel positie en werd de goal afgekeurd! 0 - 0 bij rust, goed voetbal en een prima resultaat. Helaas ging het na de rust direct mis en profiteerde Zwart Wit van onze fout en stonden we ineens 1 - 0 achter. Helaas hadden we ook gaande weg wat last van spontane blessures bij meerdere spelers waardoor het ff schuiven werd af en toe. We probeerden goed de draad op te pakken, maar het wilde niet meer zo goed lopen als in de eerste helft. Complimenten voor de inzet mannen, jullie zijn er voor blijven gaan. We konden helaas niet meer voorkomen dat Zwart Wit uitliep naar 3 - 0. Helaas lukte het ook niet om nog een goal te maken, terwijl er wel wat kansen waren.

Al met al een hele goede eerste helft en een leuke wedstrijd, helaas zonder punten.....