0 - 4

DVS'33 Ermelo JO13-2

Onder 13, JO13-2, 2e klasse 09

4 november 2017 11:00

Vandaag uit tegen Veensche boys. Veensche boys lager geklaseerd, dus onderschatten lag wellicht op de loer. Vorige week wonnen we nog van een koploper, dus het praatje vooraf liet zich raden....Dit werd goed in de oren geknoopt en meteen maar even een compliment mannen, jullie zijn er weer volledig voor gegaan. Helaas zonder keeper Niels ( mee met D1), Niels Janse (mee met D1) en Siem, die de blessure van vorige week helaas nog niet helemaal kwijt was. Abdi wegens ziekte ook helaas niet van de partij. Wel met Jesse van Laar (geleend van de D4) op de goal!!
Wederom een tegenstander die fysiek voetbal speelde en met name de lange bal hanteerde. Dit vroeg om rust bewaren en de bal laten rond gaan. De eerste helft was dit toch wat lastig, maar echt in gevaar kwamen we niet. Valentijn liet halverwege de eerste helft zien wat voor een lekker schot hij heeft, hij schoot de bal prachtig in de kruising, helaas afgekeurd vanwege buitenspel. Moet gezegd het was in Nijkerkeveen vandaag wel vlaggetjes dag....
Toen een geweldige solo van Mustafa die drie man voorbijging en de bal bij Valentijn bracht. Valentijn bedacht zich niet en schoot heerlijk de verdiende 0 - 1 binnen. Nog voor rust een mooie aanval over links en Valentijn gaf de bal na een goede actie voor. De bal werd half weggewerkt en viel voor de voeten van Thijs, die werkelijk prachtig de bal meteen hoog in de hoek schoot van afstand!!! 0 - 2.
De tweede helft het zonnetje mee, het was heerlijk langs de lijn. Veensche boys kwam er af en toe wel uit, maar onze verdedigers, Renzo, Thijn, Robin en Boas lieten er niemand door, klasse mannen!! Thijn kon zelfs wat mee naar voren als vrije man en we werden weer erg gevaarlijk. Een paar heerlijke combinaties heb ik gezien en ook heerlijk passeer werk van Elmar op links. Dit resulteerde op een gegeven moment in een solo van Elmar die over een been van een tegenstander viel, penalty! Thijn werd de gelukkige en mocht de penalty nemen. Helaas schoot Thijn op de paal en bleef het dus 0-2. Even later kwam het toch nog goed, toen Thijn de bal hoog in het strafschopgebied bracht en Tumelo net iets eerder bij de bal was dan de keeper en de 0 - 3 binnen schoot.
We bleven doordrukken en na een vrije trap van Thijn, die de keeper niet goed verwerkte kon Elmar binnen tikken, 0 - 4!! Ook in de tweede helft werd er nog een goal van Valentijn afgekeurd, na een heerlijke panna van Daan op rechts, jammer....

Prima pot mannen, goed gespeeld! Verdiend gewonnen.