Eva Hoelscher (afstandschot)
50'

Meisjes onder 13, MO13-1, 2e klasse 01

11 november 2017 10:00

Zaterdag 11-11-2017 moest de MO13-1 van DVS'33 tegen de MO13-2 van Lelystad'67 een wedstrijd spelen.
Om 10:00 uur klonk het fluitsignaal en begon de 1e helft van de wedstrijd.
Na 15 minuten scoorde
Eva Ten Hove de 0-1. Na een tijdje hard knokken maakte DVS'33 nog een keer een doelpunt en dit keer was het Bente Bosman die in de 25e min. de 0-2 maakte met een afstandsschot. Daarna klonk het fluitsignaal weer
( einde van de 1e helft ).
Een paar minuten later begon de 2e helft. En in de 45e minuut scoorde Eva Hoelscher ook met een afstandsschot en maakte daarmee de 0-3. Lelystad had daarna ook een aantal kansen en 'jammer genoeg' scoorde ze ook één keer ( 1-3 ). In de 50e minuut scoorde DVS het laatste doelpunt van de wedstrijd
( 1-4 ), die gemaakt werd door Katelijn de Bond.
Einde wedstrijd, DVS heeft de wedstrijd tegen Lelystad gewonnen met 1-4!