Katelijn de Bont (intikker)
35'

Meisjes onder 13, MO13-1, 2e klasse 01

4 november 2017 8:30

Het was zaterdag  4 november. DVS’33 moest  uit spelen tegen SWIFT. In het begin ging DVS gelijk al snel naar voren. DVS had veel kansen maar ze gingen er niet in. En toen en paar minuten later scoorde Eva het eerste doelpunt. In de 15e minuut. Later scoorde Yara het tweede doelpunt. In de 18e minuut. SWIFT had veel kansen, maar die werden allemaal tegengehouden door de keeper Sarah. DVS ging weer naar voren en toen scoorde Katelijn een mooi doelpunt. In de 23e minuut. Toen speelde we weer verder, en verder en verder. Toen was er weer een goed moment voor DVS en die was raak, Sarah B. Scoorde. In de 25e minuut.SWIFT had ook wat kansen maar ze gingen er niet in. Sarah hield alle ballen tegen. En toen speelde allebei de teams sterk verder. Er waren voor allebei de teams veel kansen. In de 30e minuut scoorde Katelijn.
Toen was er even rust.

Tweede helft.

DVS had met het team afgesproken dat als ze 5-0 voor zouden staan dat ze dan de hele opstelling zouden veranderen. De hele verdediging zouden nu voor staan en de anderen gingen naar achter en mid.
5 minuten later na de rust had DVS weer wat kansen die weten ze erin te krijgen en Eva Hoelscher scoort. In de 35e minuut. DVS had mascottes want een paar meiden hadden badeendjes mee, het waren er 6 in totaal. Wel toevallig want DVS had 6 keer gescoord!
Verder had DVS heel veel kansen Bente gaf veel assisten maar Mirte en Miina kregen ze er telkens net niet in. Toen hoorde we een fluit, de scheids floot, de wedstrijd was afgelopen. DVS had gewonnen met 6-0 van SWIFT!