1 - 1 gelijk, leuke wedstrijd, maar voelt als verlies....

V.V. Barneveld JO13-1

Onder 13, JO13-2, 2e klasse 09

18 november 2017 9:00

F. Bosch

Thuis tegen vv Barneveld. Opnieuw was de strategie 'alles geven en de drie punten in Ermelo houden'. De wedstrijd ging in het begin redelijk gelijk op, wij iets meer voetbal en Barneveld een paar zeer sterke spelers. We kwamen wel steeds meer in de wedstrijd en de kansen kwamen ook. Helaas voor ons was onze afronding niet goed genoeg vandaag. Moet gezegd dat de keeper van Barneveld ook een goede partij speelde. Na zo'n 20 minuten kregen we een penalty omdat Elmar werd aangetikt in het zestien meter gebied. Boas nam de penalty en schoot de bal via de keeper op de paal, toch kon hij in de rebound alsnog goed binnenschieten, 1 - 0! Toch wel een verdiende voorsprong. Ook de tweede helft probeerden we die tweede goal te maken, maar dit lukte helaas niet. Helaas scoorde Barneveld ook nog de gelijkmaker. Ze waren af en toe toch ook echt gevaarlijk met hun uitvallen. We bleven voor de winst spelen, maar dit mocht niet lukken. We hadden veel gevaarlijke aanvallen, maar de afronding wilde niet lukken. Jammer want ik heb een hele leuke en bij vlagen prima wedstrijd gezien. Ik wil alle spelers dan ook complimenteren voor de inzet en het blijven 'voetballen'. Niet die lange halen en snel thuis, nee gewoon blijven tikken, top mannen. Helaas win je daar niet altijd mee, dat blijkt maar weer. Achteraf kunnen we zelfs stellen dat we ook zomaar met nul punten het veld af hadden gekund, want Barneveld kreeg laat in de wedstrijd nog grote kansen!

1 - 1, voelt als verlies. Bijna iedereen verslagen op de grond toen de scheidsrechter het eindsignaal blies!

Dit geeft wel aan hoe jullie er voor gegaan zijn, hou dat vast!!

ff balen, maar ik heb genoten van een goede wedstrijd, top mannen!